Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Magna Cum Laude koncert Cakó Ferenc homokanimációs filmjeivel

Magna Cum Laude - Magna Cum Laude koncert Cakó Ferenc homokanimációs filmjeivel

A Magna Cum Laude és az ABS Big Band egy különleges koncertet tart augusztus 26-án Budapest legszebb szabadtéri színpadán, a Margitszigeten. Az előadáson elhangzanak majd a szeptemberre várható vadonatúj stúdióalbum dalai is, de nem maradnak ki a nagy slágerek sem, illetve a katonazenekarral mintegy 10 közös dallal készülnek.

Mint minden különleges MCL koncerthez, így a mostanihoz is különleges vendég csatlakozott. Cakó Ferenc animációs filmrendező a világ minden pontján tart előadásokat, speciális kurzusokat. Különleges hatású homokanimációs filmjeivel szinte minden jelentős filmfesztiválon fődíjat nyert. A Magnával eddigi közös munkája a csodálatos Sirató klip volt, élő koncerten, közös produkcióra még soha korábban nem volt példa. Augusztus 26-án este a Margitszigeten néhány dal erejéig végre ez a hangulat és élmény is valóra válik.

2011. 08. 01. 9:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magna Cum Laude koncert Cakó Ferenc homokanimációs filmjeivel cikk képei
Magna Cum Laude - Magna Cum Laude koncert Cakó Ferenc homokanimációs filmjeivelMagna Cum Laude - Magna Cum Laude koncert Cakó Ferenc homokanimációs filmjeivel