Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Horváth Attila- A koncert

Horváth Attila - Horváth Attila- A koncert

Az egyik legnagyobb hatású magyar szövegíró, Horváth Attila. Előadók és zenekarok sora vált hihetetlenül népszerűvé szövegei segítségével. Idén töltötte be hatvanadik életévét, s a kettős jubileum örömére április 27-én a Papp László Budapest Sportarénában egy különleges koncertre kerül sor. Negyven év rock, blues, country és heavy metal zenéje szólal meg egy estén.

Hasonló buliról már régóta volt szó, először a negyedszázados jubileumnál merült fel, a Jég dupla whiskyvel című könyv megjelenésekor. Akkor és azóta is többen jelentkeztek, hogy milyen jó volna egy színpadra állítani a szövegeimet éneklőket. Mindig mondtam, hogy rendben, én is meghallgatnám, mégsem lett belőle semmi, közben ráébredhettek a szervezők, micsoda irdatlan munka volna létrehozni. Karácsony táján Kersák Hugi vetette fel újra az ötletet, mosolyogva válaszoltam, hogy persze, csináld meg – erre valóban megcsinálta! - nyilatkozta Horváth Attila.

Az áprilisi koncerten a szövegíró (majdnem) teljes életműve terítékre majd három órás koncert várható remek slágerekkel.

2012. 03. 26. 19:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 04. 27. 8:25
REMEK)))
VENDÉG 2015. 04. 29. 11:14
Klassz)))
VENDÉG 2015. 05. 01. 9:17
Szuper))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Horváth Attila- A koncert cikk képei
Horváth Attila - Horváth Attila- A koncert