Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Rock Napja – rockünnep

Moby Dick - Rock Napja – rockünnep

Néhány fiatal rockrajongó kezdeményezésével tavaly indult el egy mozgalom, aminek célja az, hogy a rock ünnepét (június 16-án) életre keltse. Olyan ismert hazai rocksztárok álltak a cél mellé, mint Kalapács József, Vigi az Aurórából, a Moby Dick zenekarból Smici, vagy a „nemzet mentora”, Nagy Feró, de már a határon túl is híre ment a Rock Napjának és a világhírű John Petrucci, a Dream Theater gitárosa is eljuttatta videoüzenetét a magyar rockrajongóknak.

A Rock Napja nem egy koncert vagy egy fesztivál. Több ennél, mert a célja az, hogy országszerte ünnepeljék a rockzenét minden évben, egy adott napon. Ez a nap június 16.

A Rock Napja weboldalán megtalálható az egész országra kiterjedően, hogy hol és kik lépnek fel, milyen bulikra lehet számítani. A honlapon folyamatosan jelennek meg az új zenekarok és helyszínek, akik és ahol ünnepelni fogják a rock muzsikát. Az informatív weboldal rendkívül hasznos lesz a rajongók számára, de remek lehetőséget kínál a résztvevőknek is, mivel minden zenekar és klub külön bemutatkozhat a Rock Napja oldalain.

2012. 05. 10. 9:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rock Napja – rockünnep cikk képei
Moby Dick - Rock Napja – rockünnep