Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Önjóslat

Red Hot Chili Peppers - Önjóslat

Mint Jerrynek a kutyaugatás, annyira volt egyértelmű számára: egyszer Flea felesége lesz. Nem szeretne senkit sem elkeseríteni, de annyi égi jel, annyi érzés, mozdulat - pattanását nyomogató tinik ide vagy oda, mondjuk ő is olyan; de a LEGESÉLYESEBB erre a nagyon is érett posztra.

Nem sikongatott soha a Beatles-re, csak a 'Nyú Kicc On Dö Blokk' Dónniját hordta bal melle fölött, egy fekete-fehér agyonmosott póló személyében, de arra felettébb büszke volt.
Pólóját sokat markolászták, ezért akármennyire is szar, de markópólót viselt, na erre már nem volt büszke.
Dicsfényben úszott klóros víz helyett, mert az egészségesebb. Nem evett 'müzlittejjel' -t reggelire, mindig a 'tejjelkiflit' majszolta, persze, hogy azt, hiszen még a Kispál és a Borz zenekart is szerette. De ezt most ki nem sz@rja le, a lényeg az, hogy ez a hőn áhított frigy egyszer meg fog valósulni. Jobb ebben hinni, mint a szerelemben, a monogámiában. Tudta, senki sem fogja vele a pettyes pillangókat kergetni. Nem fogja, mert nincs se pettyes pillangó, se kergetőzés. Ha volna, nem írna ilyen hülyeségeket, mint most, és biztosan örömködve tenne úgy 'mintha'. Ehelyett hintázik éjjelente, öregesen sört iszogat otthon a focimeccsek alatt, koncerteket látogat, szervezkedik, szerencsére eredménnyel. Most pedig a Red Hot Chili Peppers By The Way c. albumát hallgatja, és azt gondolja, igen, EGYSZER Ő LESZ FLEA FELESÉGE.
Azért így mégiscsak könnyebb neki.

kárpátidia

2002. 08. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2002. 08. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 08. 27. 0:00
nem tom,nem olvastam el,de a kedvencem a RHCP;)
Vendég 2002. 09. 23. 0:00
Én nekem is a RHCP a kedvencem. A cikk jópofa, csak most ki is lesz Flea felesége?:) Én biztos nem, nekem a gitáros John Frusciante a kedvencem!
Vendég 2002. 10. 04. 0:00
Szerintem jó zene, bár nem a kedvencem.
Vendég 2002. 11. 21. 0:00
az RHCP király,de nem azért,mert jó pasika tagok!Csak mert kegyetlen az a zenei töltet és energia,ami eljut hozzád a dalaikból!Az már más téma,hogy személyszerint nekem az álompasi Kiedis.Nem ezért ők a fél életem.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Önjóslat cikk képei
Red Hot Chili Peppers - ÖnjóslatRed Hot Chili Peppers - Önjóslat