Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Sterbinszky az amerikai piacon

Sterbinszky - Sterbinszky az amerikai piacon

Az Egyesült Államokban már évek óta működik egy Thunderpass nevű producer ill. remixer duó. Az egyik fele Barrry Harris, a másik Chris Cox. Nagynevű popsztárok és diszkóelőadók számait keverik (pl. Madonna), de szívesen köztudatba emelnek olyan dance számokat is, amelyeket "odaát" csak alig vagy egyáltalán nem ismert előadók készítettek. Ez történhet most meg a Sterbinszky-féle "Gates Of Mind"-dal is.

A Thunderpass egyik fele, Chris Cox az EMI lemezkiadón keresztül kapta meg jónéhány európai trance előadó egy-egy felvételét, így a Sterbinszky-féle "Gates Of Mind"-ot, amelyet a magyar DJ Tranzidenttel készített. A dal több emberkének megtetszett az USÁ-ban, így felkerült Cox augusztus végén az amerikai piacon megjelenő mix CD-jére, a "Provocative Trance"-re. Ám ez még nem minden! Az EMI a dalt komoly reklámmal kívánja népszerűsíteni Amerikában, így sok diszkóklubba és dance zenére specializálódott rádióállomásnak is el fogják küldeni. Reméljük, hogy ezúttal az amerikai piac is megnyílik Sterbinszky úr előtt...
A Thunderpass mellesleg évek óta az USA legsikeresebb remixer-duója. Aktuális sikerük az Amber-féle "Need To Be Naked" című számhoz kötődik, amely listavezető az amerikai klubokban és a diszkólemezek eladási listáján is tarol. "Chris és én nagyon örülünk, hogy újra együtt dolgozunk és hogy néhány nagyszerű dance zenét tudunk az élvonalba hozni." - nyilatkozta Jeff Johnson, aki Chris Cox-szal együtt a Provocative Music kiadót megalapította, amely az EMI égisza alatt jelenteti meg a "Provocative Trance" CD-t.

2002. 08. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 08. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2002. 08. 14. 0:00
Sziasztok! Nekem nagyon tetszik a cikk,annál is inkább,mert Karesz zenéje szól nálunk otthon és mindenhol,ahol zene szólhat:) Neki köszönhetem,hogy mániám lett a trance zene. Érzésem szerint Karesz olyan szinten áll már zeneileg, hogy neki nem magyar piacban kell gondolkodnia,hanem külföldiben... A Gates of Mind annak ellenére,hogy már ugymond régebbi darab,számomra még mindig felülmúlhatatlan. Sok mindenki próbálkozik itthon sokmindennel,de szerintem Sterby mestert még csakmegközeliteni sem tudja senki... Kenandra!
2002. 08. 17. 0:00
Én azt mondom fiatalok, ha valaki ma Magyarországon még nem ismeri a mi egyetlen Karcsinkat, akkor az el van veszve és nem tudja mi is az az igazi zene. Azt hiszem, ennél jobb nem kell. Szeretünk Téged Karesz...
Vendég 2002. 08. 17. 0:00
Nagyon szeretem a Karesz zenéjét,csak találnám már meg a track listáját!!!!
2002. 08. 25. 0:00
Jó a Sterby! Nagyon jó mixlemezeket hoz össze és a saját zenéi is egyre színvonalasabbak! Trance Magyarországon=Sterby!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sterbinszky az amerikai piacon cikk képei
Sterbinszky - Sterbinszky az amerikai piaconSterbinszky - Sterbinszky az amerikai piacon