Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Scooter koncert – totális techno őrület

Scooter - Scooter koncert – totális techno őrület

2002. október 19. Sziget Events Hall Már az elején szeretném leszögezni, hogy nem egy koncertről van szó, hanem négyről (Náksi vs. Brunner, Skyland, Scooter és DJ Roni), természetesen a Scooter aratott le minden babért, de ne rohanjunk ennyire előre.

Este 9 óra után pár perccel elindult Náksi vs. Brunner showja, ismert és új dalokat válogattak erre az alkalomra. A nem mindennapi partyt a Groove Coverage „Moonlight Shadow”-jával indították aztán megállás nélkül két órát nyomtak le, voltak saját számaik is: „Szállj!” és a „Gyere velem”, ekkor a közönség már nem bírt magával, pedig még nagyon az elején voltunk a partynak. Az Events Hall inkább hosszú, mint nagy és kétszintes szórakozóhely, a média képviselői és a VIP vendégek szabadon járkálhattak a két szint között, az esemény pedig lent zajlott. A koncert alatt lassan megtelt a szórakozóhely. 11 felé elmondták, hogy a Scooter kicsit késni fog, mert HP-nek autóbalesete volt, de a fellépés nem marad el, megnyugtattak minket, hogy 60 percet tutira játszani fognak. Náksiék után (közben megkapták az aranylemezt eddigi teljesítményükért) a Skyland következett, ők voltak az egyedüliek, akik nem arattak nagy sikert, egy-két slágerük elfogadható volt, de nem nagy durranás. A közönség közben teli torokból kiabálta a Scooter nevét és valósággal követelte, hogy kezdjék már el. A szervezők nem számítottak erre a tömegre és lelkesedésre. Nagyjából 45 perc múlva éjfél után kezdődött el az őrült techno party. Közben mi is majdnem elaludtunk amíg vártunk HP-re és a csapatra, de mikor felhangzott a beharangozó ütem már felébredtünk. Nagyon aludni nem is lehetett, mert a német csapat megállás nélkül, pörgősebbnél-pörgősebb dalokat játszott a közönség legnagyobb örömére. A következő megaslágerek szerepeltek a kínálatban: „Posse!”, „No Fate”, „Fuck The Millenium”, „Endless Summer”, „Move Your Ass”, „Nessaja”. A két táncosnő fergeteges tánca nagyon erotikus volt és nagyon jó. Pihenésképp HP egyedi show-val szórakoztatta a hálás közönséget, ilyen volt, mikor két szám között majdnem megette a mikrofont vagy vízzel locsolta a tomboló rajongókat. Eredetileg 60 percre tervezték a Scooter fellépését de majdnem két óra lett belőle, a közönség követelte a ráadást, közben önkéntes rajongókat hívott fel HP a színpadra, akik örömmel tomboltak a koncert vége felé. Amikor a Scooter Magyarországra látogat mindig telt ház van, mi is és a szervezők is csodálkoztak, hogy a techno mint amolyan nyári műfaj mennyire időtálló a Scooter esetében. A csapat valamennyi dala sláger lett és nem fogytak-fogynak ki az ötletekből, HP személye pedig az egészet összefogja. Hajnal felé véget ért a tombolás, a tömeg hirtelen eltűnt, a ruhatárnál voltak még torlódások, de a színpad előtt csak kevés emberke vezette le a fölös energiát. A fergeteges techno partyt DJ Roni műsora zárta, a hajnali idő és a kevés ember miatt csak mérsékelt sikert aratott, ez nem csoda, hiszen a fáradt és álmos rajongók már haza akartak menni, ami nem is olyan könnyű a Hajógyári Szigetről, tömegközlekedés nincs, ez nem a szervezők hibája.

Scooter - Scooter koncert – totális techno őrület

Nagyon rég nem éreztem ilyen jól magam, utoljára akkor volt ilyen jó a hangulat, mikor a Scooter a BNV területén lépett fel szintén telt házzal és szintén megaslágerekkel. Szombat este egy őrült techno partyn vehettünk részt, nem bántuk meg!

Jónap Tamás

2002. 10. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 10. 21. 0:00
Szeritnem is nagyon állat volt a koncert, és remélem minnél hamarabb jönnek újra pestre a skaccok, hogy újra ilyen fergetegeset bulizzunk! (a cikk is jó volt :) )
Vendég 2002. 10. 22. 0:00
Nem techno ti állatok. Teccett a cikk de a SCOOTER-nek semmi köze a technohoz.
Vendég 2002. 10. 23. 0:00
A Scooter trancet nyomat, NEM technot (régen meg rave-t), sok lúzer...
Vendég 2002. 10. 24. 0:00
Életem legjobb élménye maradnak HP- ék bulijai!! IMÁDOM A SCOOTERT!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Scooter koncert – totális techno őrület cikk képei
Scooter - Scooter koncert – totális techno őrületScooter - Scooter koncert – totális techno őrület