Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Elindult a Rádió Café 98.6

Rádió Café 98.6 - Elindult a Rádió Café 98.6

2003. január 1. Egy teljesen új rádió, friss műsorvezetőkkel, alapjaiban megváltozott struktúrával, új célokkal és törekvésekkel. Ez a Rádió Café 98.6. Az Est Média az ősz folyamán az anyagi veszteségek következtében megvált az éterben elérhető vállalkozásától, az Est FM rádiótól. A komplett vérátömlesztésen átesett adó régi-új tulajdonossal vág neki a 2003-as esztendőnek.

Melegség, szeretet, latinos hangulat, könnyed lebegés: ezek a legfőbb jellemzői az új adónak, ahol mindenki számára könnyen emészthető kultúrával, zenével, magazinokkal és atmoszférával találkozhatunk január első napja óta, egész pontosan a Rádió Café néven üzemelő adó sávján.

A talk-adó továbbra is 51 % emberi hangot szolgáltat, igaz ebbe beletartozik a nyelvlecke is. A zenei kínálat jóval szélesebb lesz, ez főleg a 3 új zenei szerkesztőnek köszönhető. Várhatóan a muzsikának struktúrája lesz, egyik műfaj sem kap igazán jelentős hangsúlyt, ellenben több sláger fog fölcsendülni a hangszórókból, természetesen ez alatt a slágerek igényes és világszínvonalú szegmensére kell gondolni.

Hosszas válogatások során több mint 10 új műsorvezetőt hallhatunk az éteren keresztül, és reményeink szerint ők is hamar beletanulnak, illetve hozzászoknak a rádiózás semmihez sem hasonlítható élményéhez, pláne ha ezt az itthon egyedülálló missziót teljesítő Est-utódnál tehetik meg. Jelenleg a rádió kísérleti stádiumban van, a végleges műsorszerkezet a napokban kerül a nyilvánosság elé. A rádió a jelenlegi félárbocos állapotból az elkövetkezendő hónapokban fog teljes gőzre kapcsolni, addig is minden nappal egy lépéssel közelebb kerül a szerkesztők, a tulajdonosok és a hallgatóság által megálmodott változat felé.

Az elkövetkezendő hetekben interjút olvashattok 3 részletben Alpári László társtulajdonos és főszerkesztővel, illetve Dj. Nesta zenei főszerkesztővel. Hamarosan az új műsorvezetőket is bemutatjuk interjúk és rövid életrajzok keretében.

Simon Péter

2003. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 01. 25. 0:00
Gyenge!Mint a rádió amiről szól!!!!!!!!!!
Vendég 2003. 01. 29. 0:00
Szerettem az estfm-et és nem váltottam frekvenciát,még mindig itt vannak a legjobb zenék,hajrá caféradió!
Vendég 2003. 02. 04. 0:00
Akkor SPRM, DoktorDöbrögiMickeyprogramprófétaésautószerelő, Rádió Petra, Eördöghy Roy, Géza Hétköznapis , Galamb és a többiek visszatérnek az amfiteátrum feletti stúdióba???? Bivalyos :-)
Vendég 2003. 05. 26. 0:00
nem fognak.ahogy én hallgattam a többi rádiót, szinte mindannyian elhelyezkedtek. a café meg elköltözött pestiába, a 6kerbe.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elindult a Rádió Café 98.6 cikk képei
Rádió Café 98.6 - Elindult a Rádió Café 98.6