Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Mayday 2003-Jelszó: Európa

Sziget - Mayday 2003-Jelszó: Európa

Európa leghíresebb elektronikus zenei bulija, a Mayday immár másodszor látogat Budapestre. A 16 óra pörgést ígérő techno-fiesta március 29-én, a Hungexpo területén várja a stílus rajongóit.

Az európai viszonylatban is csúcsminőségű hang- és fénytechnikát felvonultató rendezvény több mint két tucat nemzetközi sztárt és a hazai elektronikus zenei élvonal előadóit sorakoztatja fel. Március 11-től non-stop működik a budapesti Nyugati téren a Mayday Meeting Point, ahol a rendezvény belépőjegye mellé Mayday relikviákat is vásárolhatnak rajongók. Március utolsó szombatján este hattól másnap reggel tízig újra élvezheti a közönség a tavaly nagy sikerrel debütált Mayday-t, a kontinens legismertebb elektronikus zenei buliját. Az anno a DT64 rádióadó megmentésére ’91-ben Berlinben szervezett jótékonysági rendezvény később Németország több városába is eljutott, majd Lengyelországot és Oroszországot követően tavaly érkezett hazánkba, amikor több mint hatezer rajongó pörögte át a műfaj nagyjai által celebrált bulit. A rendezvény minden évben a legjobb Dj-ket, a legjelentősebb live act-eket mutatja be, s a neves előadó-dömping mellett a legjobb zenei hangzás és a legmodernebb látványtechnika felvonultatása teszi elismertté és kedveltté.

Sziget - Mayday 2003-Jelszó: Európa

Minden egyes Mayday a zenei különlegességeken túl évről évre más-más kultúrpolitikai üzenetet is hordoz. Az idei hazai rendezvény szervezői, két héttel az EU csatlakozásról szóló népszavazás előtt, a „password: Europe” alcímmel tesznek hitet amellett, hogy a csatlakozással az országok közötti zenei hidak is kiszélesednek.

A Hungexpo területén négy terem várja majd a Mayday bulizóit, mindegyik más-más elektronikus zenei stílust kínálva, így a klasszikus techno és egyéb irányzatai, illetve a trance szerelmesei is élvezhetik kedvelt zenéjüket. A Mayday valamennyi termében a dj-k, live act-ek és vj-k nemzetközi és hazai élvonalát kínálják a szervezők. A közel félszáz sztárfellépő között Westbamot, Chris Liebinget, Tauchert és Moguai-t Németországból ünnepelheti majd a közönség, de itt lesz a japán Takkyu Ishino, és a belga Marco Bailey is. Természetesen a hazai szcéna jelesei: Budai, Junior, Kühl, Newl, Slam Jr. és további hazai előadók is biztosítékot jelentenek a második hazai Mayday sikeréhez.

Helyszín: Hungexpo – Budapesti Vásárközpont, F-F2 pavilon
Időpont: 2003. március 29. 18:00-tól
Jegyárak: elővétel: 5490 Ft, helyszínen: 6490 Ft
Online jegyrendelés: http://www.mayday.hu/jegyrendeles.php
Jegyek kaphatók: Budapesten: március 11-től a Nyugati téri Mayday Meeting Point-nál
valamint:
Underground records - Budapest, Király u. 51.
Trancewave Record - Budapest, Révay köz 2.
Deep Music Depo - Budapest, Tompa u.1.
Dj Service - Budapest, Teréz krt.33.
vidéken:
Rocky Lemezbolt - Nyíregyháza, Bujtos u. 19.
Maj Disc - Pécs, Rákóczi u. 46.
Plum Fashion - Sopron, Ógabona tér. 5.
Papaya Club - Szombathely, Szent István Park
Mecca café - Győr, Munkácsy M. u. 6.

Jónap Tamás

2003. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2003. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 03. 26. 0:00
A legkeményebb buli a MAYDAY!!!Heni voltam

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mayday 2003-Jelszó: Európa cikk képei
Sziget - Mayday 2003-Jelszó: EurópaSziget - Mayday 2003-Jelszó: Európa