Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Ozzy Osbourne Magyarországon!

Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne Magyarországon!

Ozzy papa, aki már negyedik x-ét tapossa a szakmában, a rock zene ikonjává nőtte ki magát. A gépezet amelyet neve fémjelez, a műfaj legerősebb bástyája. Az elhalasztott európai koncertkörútját újraszervező csapat, ezúttal Magyarországot is célba veszi.

A szeptemberi európai körútat Ozzy térd- és koordinációs problémái miatt lefújták, de szerencsénkre november végén, nem is akármilyen vendégzenekarokkal érkezik hozzánk az Osbourne-show! A finn HIM, (akit sokan vártak már az idei Szigetre is) most újra ellátogat hozzánk, valamint a nem kevésbé kisebb név, a Voivod is elkíséri Ozzyékat. A Voivod nemrég megjelent új lemezén már Jason Newsted, az ex-Metallica basszer játszik, talán ennek is köszönhető nagyrészt a zenekar iránti, újbóli felfokozott figyelem.
Ozzy-ról meg 100 oldalakat lehetne írni. A metal zene alapbandája, a Black Sabbath, a szólókarrier, az MTV valóságshowjának sztárja, a saját csillaga Hollywoodban, a Walk of Fame-en... mind-mind egy külön állomás, elismerés az életében, amelyek hírnevét tovább erősítették. A koncert további érdekessége, hogy Ozzy zenészei között jelen lesz Zakk Wylde, a sokak által gitár-istenségnek tartott fenegyerek is, aki egyben Ozzy számos dalának társszerzője is.
Ozzy, a korára való tekintettel, meg mert azt csinál amit akar, egy évben korlátozott számú koncertet vállal csak, így ez a magyarországi állomás minden bizonnyal egy különleges esemény lesz.

Gab

2003. 09. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2003. 09. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 09. 22. 0:00
Ozzy egy nagy ember.de ezért nagyon sokat fizetet: már csak árnyéka hajdani önmagának...Az mtv-s valóságsó szerintem siralmas és nem is illik hozzá...A legtöbben is a "régi Ozzy"-t szertik, és inkább egy nosztalgia-koncertnek lehet felfogni...Szegénynmek viszont már csak ez maradt.De ettől függetlenül MEG KELL BECSÜLNI, mert nagyon nagyot alkotott.És hogy Mo-ra látogat, az egy nagy szerencse!!!!!!!!!
Vendég 2003. 10. 11. 0:00
A cikk egy rakás.... sok minden nem derül ki belőle (hol? mikor? mennyiért? stb...) a tény ellenben örvendetes
Vendég 2003. 10. 12. 0:00
Jó az előszó, de a többi már nem az igazi. Egyébként November 29-én lesz, a budapesti Sportarénában. Jegyár: 7900, 8900, 9900 (álló), 10900 Ft. A www.ticketexpress.hu -n még több információ áll rendelkezésetekre. Köztük a debreceni Iron Maiden koncert 6500 Ft-os jegyáráról.
Vendég 2003. 10. 13. 0:00
Hát, Zakk Wylde gitáristenségről csak annyit, hogy akkora egy kretént, mint az a faszi, régen láttam már :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ozzy Osbourne Magyarországon! cikk képei
Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne Magyarországon!Ozzy Osbourne - Ozzy Osbourne Magyarországon!