Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Ki lesz 2004 hangja?

Megasztár TV2 - Ki lesz 2004 hangja?

Már javában folyik a TV2 zenei tehetségkutató műsora: a Megasztár. A tét veszett nagy: a győztest egy lemezszerződés várja. Számtalan bírálat érte már a műsort, ennek ellenére mindannyian kíváncsian ülünk le keddenként a fekete doboz elé. Az eddigi röhögőgörcsök elmúltak, mert elérkeztünk az elődöntőkig, ahol kettő tényleges, impozáns produkciót hallhattunk.

A több ezer 16 és 35 év közötti fiatalokból válogatott krém 50 főből áll. Az első forduló igazán színesnek bizonyult, egy tehetséges, szimpatikus társaság jött össze, közülük azonban ketten jutottak tovább, Galambos Dorina és Mujahid Zoltán, illetve közönségszavazatra bocsátották Batka Ignác Barna 'sorsát'.
Galambos Dorina egy szívdöglesztő 20 éves hölgyemény, meghökkentő kisugárzással, talán nála már csak az Esthajnalcsillag fénylik jobban. A No Doubt kitűnő választás volt részéről, remekelt a kis hölgy, kitette szívét-lelkét, igazán megkapó produkciót hallhattunk tőle.
Mujahid Zoltánt kizárólag szuperlatívuszokban tudom megemlíteni, eggyé vált a zongorával, a bőrünk lúdbőrözött, egyesek követték Barney példáját, és sírva fakadtak a meghatottságtól. Presser Gábor a dal után csak ennyit mondott: KOLLÉGA. Nem is kell ennél többet hozzáfűzni az előadáshoz.

Megasztár TV2 - Ki lesz 2004 hangja?

'A végső megmérettetésen pedig a zsűritagok véleményezik a produkciókat, a döntés azonban kizárólag a nézők kezében lesz, ők döntik el ugyanis kiből lesz/kiből lehet megasztár. A szerencsés kiválasztott lemezszerződést kap, illetve saját koncertet adhat. Ennek feltételeit a TV2 biztosítja.'

forrás:
www.megasztar.hu

kárpátidia

2003. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 11. 27. 0:00
csőváz majompótlékokű
2003. 11. 27. 0:00
Megadná v.ki a számát a G.Dorinának?
Vendég 2003. 11. 27. 0:00
Ez a megasztár tök jó...! A legelején még lehetett röhögni a bénákon , most megmár a jó hangokat lehet hallgatni! Hát de nem?
2003. 11. 27. 0:00
Szerintem ez a megasztár tök tuti! A selejtezőbe még a bénákon lehetett röhögni most megmár a jó hangokba lehet gyönyörködni! Hát nem jó?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ki lesz 2004 hangja? cikk képei
Megasztár TV2 - Ki lesz 2004 hangja?Megasztár TV2 - Ki lesz 2004 hangja?