Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Pink koncert - Meglepetésekkel!

Pink - Pink koncert - Meglepetésekkel!

Mint már tudjátok, 2004. április 5-én Pink tiszteletét teszi hazánkban, a Budapest Sportaréna színpadán mutatja be legújabb "Try this" című lemeze anyagát. A koncertre már folynak az előkészületek, igazán nagy meglepetésekkel várják a nézőket!

Mint már hallottátok – többek között tőlünk is – 2004. április 5-én PINK koncert lesz a Budapest Sportarénában. A koncert egyik különleges meglepetése a jegyek ára.

Annak ellenére, hogy a popzene világának egyik legaktuálisabb, legnépszerűbb épp ezért egyik legkeresettebb művészéről van szó és így a művész gázsija csillagászati, mégis figyelembe vették, hogy a közönség nagy része nagyon fiatal. A jegyárakat pedig a közönség lehetőségeihez mérten kellett kikalkulálni:
Ülőhelyek – 5900Ft, 8500Ft, 9500Ft
Állóhely – 6900Ft
Létezik egy extra, ún. VIP jegy, amelynél a jegytulajdonos a kiemelten jó ülőhely mellé parkolóhelyet és welcome drink-et kap érkezéskor, valamint egy különleges PINK ajándékot. Ennek a csomagnak az ára 16000Ft – de ez csak rendkívül korlátozott – pár száz darabos – mennyiségben áll rendelkezésre.

Pink - Pink koncert - Meglepetésekkel!

…ÉS EGY ABSZOLÚT ÚJ SZOLGÁLTATÁS

…a SZÜLŐMEGŐRZŐ.
Nos, az ötlet onnan ered, hogy több a tinédzserek körében is népszerű koncert alkalmával figyelték meg, hogy a koncertterem környékén parkoló autókban unatkozó emberek üldögélnek, akikről aztán kiderült, hogy mind olyan szülők, akiknek gyermeke a koncerten szórakozik önfeledten, ám felmenője már nem mehet csápolni, mert azt a gyerekek nem szeretik.

A „Szülőmegőrző” a Budapest Sportaréna egyik kávéháznak berendezett emeleti helyiségében lesz, ahol lefogyasztható 2000Ft ellenében a kedves szülők kávé, tea, koktélok, szendvicsek fogyasztása, tévézés és újságolvasás mellett töltheti el azt az időt, amíg csemetéje a nagyteremben rózsaszínben látja a világot.

…a meglepetések sora ezzel nem zárult le, még folytatjuk!

fkriszta

2004. 01. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Hugica 2004. 01. 27. 0:00
Már hallottam a hírt a slágerrádión,szerintem jó ötlet a szülők nézetéből,mert a gyerekek nem biztos,hogy örülnek annak,hogy a szüleik is a közelben vannak,egy gyerek általában nem szereti,ha az anyukája,vagy apukája még ilyenkor is zavarja,mármint akkor,amikor elvileg felhőtlenül bulizna,szóval nekem nem nagyon tetszik az ötlet
Leely 2004. 02. 04. 0:00
Ott a helyem!Már jegyem is van!!!
Vendég 2004. 02. 08. 0:00
MENNÉK, DE AZÉRT NEM MEGYEK MERT SAJNOS "ROSSZ" EMBEREK IS JÁRNAK ODA: EZ VAN
Vendég 2004. 02. 27. 0:00
Tényleg jó ötlet a szülőmegőrző. Én megyek koncertre, már van jegyem is.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Pink koncert - Meglepetésekkel! cikk képei
Pink - Pink koncert - Meglepetésekkel!Pink - Pink koncert - Meglepetésekkel!