Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Budapesten a Grammy díjas Living Colour! (Nyerj jegyet a koncertre!)

Living Colour - Budapesten a Grammy díjas Living Colour! (Nyerj jegyet a koncertre!)

Az A38 állóhajó szervezői büszkélkedhetnek azzal, hogy elsőként nekik sikerült Magyarországra csábítani a legendás Living Colour együttes. A 2001-ben újraalakult csapat március 29-én ad koncertet a hajó „rakodóterében”.

Az 1985-ben alakult fekete rockcsapat minden elképzelhető díjat (MTV Music Awards, platinalemezek, Grammy-díj) bezsebelt anno. Akkoriban újszerű (New York-i jazz/funk/punk) zenéjükkel felöleltek mindenféle stílust Chuck Berry-től Little Richardon át Jimmy Hendrixig és ötvözték a tradicionális fekete zene elemeivel. Együtt játszottak olyan hírességekkel, mint Salif Keita énekessel vagy Carlos Santanával! Többéves muzikális elégtétel, 8 kiadott album és 4 Billboard helyezés után azonban feloszlottak (1995), az ex-tagok pedig szóló karrierbe kezdtek.

Living Colour - Budapesten a Grammy díjas Living Colour! (Nyerj jegyet a koncertre!)

2001-ben az egyik korábbi alapító tag Vernon Raid újraszervezte a többszörösen „kitüntetett” csapatot, újraépítették zenéjüket és 2003-ban megjelentették Collideoscope névre hallgató albumukat, mely jobb lett, mint bármely korábbi (!). A koncerten az elmúlt pár év Living Colour alternatív rockszerzeményeit hallgathatjuk majd és természetesen a Collideoscope-ról is több track-et.

Jegyeket a Ticket Expressnél (06-30-30-30-999), a helszínen (464-39-40) és a Wave lemezboltokban (331-718) kaphattok, a hely korlátlannak nem éppen nevezhető befogadóképességére való tekintettel érdemes időben eszmélni, mert összesen 700 jegy áll rendelkezésetekre.

Na MOST figyelj! A jegyet kivételesen meg is lehet nyerni, küldd el sms-ben a „living” szót a 06 (90) 632 832-es számra (az ára 160 Ft + áfa), minden 500. sms nyer!!

Időpont: 2004 március 29.
Helyszín: A38 állóhajó, Petőfi-híd, budai hídfő

Ferenczi Attila

2004. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 12. 0:00
Nagyon jó, hogy megjelent, ez a banda egy csoda! De élőben különösen varázslatos!! 15 éve rajongok a zenéjükért! Végre eljönnek hozzánk!!!! Köszönet Fiák Krisztának is, aki először írt itt róla!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Budapesten a Grammy díjas Living Colour! (Nyerj jegyet a koncertre!) cikk képei
Living Colour - Budapesten a Grammy díjas Living Colour! (Nyerj jegyet a koncertre!)Living Colour - Budapesten a Grammy díjas Living Colour! (Nyerj jegyet a koncertre!)