Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Gluglu – Európa legnagyobb elektrozenei fesztiválja

Gluglu - Gluglu – Európa legnagyobb elektrozenei fesztiválja

A Gluglu fesztivált a 3 legnagyobb magyar elektrobuli-szervező cég tagjai álmodták meg. Céljuk (a hagyományteremtés mellett) egy olyan 2 napos elektonikus zenei fesztivál létrehozása volt amely kiszolgál minden zenei igényt - több tucat előadót sorakoztatva fel, a stílus számtalan vállfajában- és felejthetetlen élményt nyújt minden odalátogatónak.

Az idén alapított Futurama Kft az idei év legmasszívabb line-up-ját sorakoztatta fel. A fellépők között lesznek olyan világhírű előadók mint Adam Freeland, Banco de Gaia, Dj Hyper, Dub Pistols, Freq Nasty, Groove Armada, Hybrid, Lexicon Avenue, Plump Djs, Propellerheads (DJ Set) és Chemical Brothers (akik a szezonban nálunk adnak először koncertet). Törekedtek arra, hogy minél több Live fellépés legyen és hogy minimálisra szorítsák a háttérzene (background playback) mennyiségét. Ahol tehát élő koncertet ígértek ott az is lesz!! A helyszínen 3 állandó tánctér közül lehet majd válogatni (chill, house és breakbeat) illetve este 8-tól a parkban kialakított nagyszínpadon is felcsendül a zenebona, szóval addigra nem árt kialudni magatokat.

Gluglu - Gluglu – Európa legnagyobb elektrozenei fesztiválja

A fesztivál helyszíne megannyi kacifántos vízijátékkal és girbegurba élménycsúszdákkal büszkélkedő Mogyoródi Aquaréna lesz! A Mogyoródi Aquaréna kb.15 percnyi autózásra található Budapesttől. A gépjárművel érkezők az M3-as és a 3-as főút felől közelíthetik meg, ahol nagyméretű, több ezer autó befogadására alkalmas ingyenes parkoló várja az érkezőket. Terveik szerint Budapestről 2 napon keresztül több buszból álló non-stop buszjárat köti össze a fővárost, a fesztivál helyszínével. A mogyoródi Hév megállótól buszjáratot indítanak a helyszínre. Ezenkívül jutányos árú iránytaxit terveznek indítani Budapestről.

Az Aquarénáról: A Mogyoródi Aquaréna 2003 nyarán nyitotta meg a kapuit a Hungaroring közvetlen közelében, a fővárostól kb. 15 percnyi távolságra autóval. 11 hektáron, közel 4000 m2 vízfelületével, 26 csúszdájával, 8 nagy medencéjével, 4600 öltözővel és megannyi minőségi szolgáltatásával ideális fesztivál terepnek bizonyul, egy 21. századi elektronikus zenei esemény számára. Mivel egy fesztivál lassan kisebb város kiépítését vonja maga után, posta kivételével gyakorlatilag mindenféle létesítményt megtalálunk majd, a gyorsbüfétől a cukrászdáig.

Szállás és biztonság: Mogyoród Forma-1-en edződött lelkes lakossága teljes mértékben felkészült a hömpölygő embertömeg befogadására. A vízipark mellett közvetlenül található 3 csillagos kemping mellett lesznek alternatív szálláshelyek is (a kemping díja 2000Ft/2nap/1fő) A fesztivál területén belül a Walton Security biztonsági őrei ügyelnek az önjelölt partyemberek kicsapongásainak kordában tartására (a fesztivál a biztonsági céggel pontos házirendjét közösan szülik majd meg), a kapukon kívül pedig a Pest Megyei rendőrség zubbonyosai tartják majd a frontot. A szervezők előre felhívták a figyelmet, hogy mezítlábas buli lévén üveget tilos lesz bevinni a parkba!

Jegyárak és terjesztés: jegyek az Aquaréna befogadó képességére való tekintettel csak korlátozott számban kaphatók, a kétnapos jegyet pedig csak elővételben lehet beszerezni majd. Rossz idő esetén a karszalag mellé esőkabát is jár :)

ÁRAK:

Június 1-ig
2 napos: 12000 Ft
Péntek: 6000 Ft
Szombat: 8000 Ft

Június 17-ig
2 napos: 15000 Ft
Péntek: 7000 Ft
Szombat: 9000 Ft

Helyszínen:
Péntek: 8000 Ft
Szombat: 10000 Ft

+ szállásdíj (kemping esetén 2000Ft/2nap/1fő) + sok-sok költőpénz

A jegyekhez tartozó fontos információ: VALAMENNYI BELÉPŐJEGY TARTALMAZZA - AZ ÉRVÉNYESSÉGÉNEK IDŐTARTAMÁIG - AZ AQUARENA VALAMENNYI LÉTESÍTMÉNYÉNEK KORLÁTLAN ÉS DÍJTALAN HASZNÁLATÁT, KIVÉVE AZ ESTI IDŐSZAKBAN AMIKOR CSAK A KIJELÖLT LÉTESÍTMÉNYEK HASZNÁLHATÓK! (viszont a szervezők erre az időszakra valami meglepetést is tartogatnak, ezzel kárpótolva csúszdaország szerelmeseit) A jegyek megvásárolhatóak a TICKETPRO irodákban az Magyarországon 34 helyen, ezenkívül az alternatív terjesztési helyeken, lemezboltok stb.

A GLUGLU fesztiválra jegyeket lehet kapni : Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Franciaországban, Lengyelországban, Svájcban és Belgiumban a kiemelt jegyárusító helyeken. Ezekben az országokban is kiemelten foglalkoznak a fesztivál promóciójával, úgyhogy a limitált számra való tekintettel nem árt hamar lefoglalni a jegyeiteket.

Hivatalos weboldal (MÁR ELÉRHETŐ!) : www.gluglu.hu
Szállás/Camping: camping@gluglu.hu
INFO: contact@gluglu.hu
Tickets: tickets@gluglu.hu

Az élményparkot sajnos igen korán, vasárnap reggel 6-ig ki kell üríteni, de ne búslakodjatok, hiszen a magatokkal cipelt kakaós tej mellé egy pihentető afterparty-t is kínálnak a szervezők (már annak aki négykézláb eltámolyog odáig)

A fesztivál kézzelfogható papírszerű ismertetője pár nap múlva (május 1-jén) kerül kibocsátásra Budapesten kb 100-150 ezer példányban, Est kiadvány formájában. Oldalunkon az új hírekről, pontosításokról és egyéb infokról a főrovatban olvashattok majd. Még jelentkezünk!!

Ferenczi Attila

2004. 04. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 04. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 27. 0:00
Hol nézhetnék képeket a Belgáról?
Ferenczi Attila 2004. 06. 02. 0:00
A Belga itt nem lép fel :) - keress rá, a biográfiákban!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gluglu – Európa legnagyobb elektrozenei fesztiválja cikk képei
Gluglu - Gluglu – Európa legnagyobb elektrozenei fesztiváljaGluglu - Gluglu – Európa legnagyobb elektrozenei fesztiválja