Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Indul a magyar Music Television!?

VIVA - Indul a magyar Music Television!?

A music.hu meg nem erősített értesülése szerint, a világ legismertebb könnyűzenei adója, a Music Television, a jelenleg legnagyobb hazai zenecsatornát felváltva, annak gárdájával indítja zenei adóját. Az MTV már július elejére ígéri a csatorna indulását!

A magyar Viva ezáltal hasonló átalakuláson megy keresztül, mint amikor Z+ ból Viva+ lett, majd magyar Viva TV. A német Viva televízió további hazai szereplése egyelőre nem ismert, viszont a csatorna kedvelőinek nem kell aggódniuk, hiszen kedvenc műsorvezetőik nem tűnnek el, csak a név változik. Az MTV hazai megjelenésével mindenesetre a magyar zenei élet kétség kívül jobban jár majd.

Ha a hír igaznak bizonyul, akkor az MTV Brazil, MTV Europe, MTV Canada, MTV China, MTV France, MTV Germany, MTV Holland, MTV India, MTV Italy, MTV Japan, MTV Korea, MTV Latin America, MTV Nordic, MTV Poland, MTV Romania, MTV Russia, MTV South East Asia, MTV Spain, MTV Taiwan/HK, MTV UK, MTV Base, MTV2 Europe, MTV2 Germany után júliustól indul az MTV Hungary is!

További hírekről természetesen beszámolunk.

Gab

2004. 06. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 06. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 06. 29. 0:00
Kedves Gab, te médiaistenség, te zsurnaliszták gyöngye! Én kérdeztem a Vivát, mert mi egy olyan újság vagyunk, tudod ahol van telefon meg e-mail, és azt mondták, hogy ez nem igaz.
Vendég 2004. 06. 29. 0:00
Tök jó lenne! Egy ilyet találtam: www.mtv-viva.com. Lehet mégis lesz eMTíVínk?
Gab 2004. 06. 29. 0:00
Szia! Köszi az elismerést! :) Irigyellek. Micsoda egy újságotok lehet... A hír csak onnantól lesz igaz, amikor azt hivatalosan bejelentik. Én amúgy dísztáviratban kapom a Vivától a híreket, mert nincs telefonom, de ha írni szeretnél nekem, a nevemre kattintva ezt bátran megteheted. A Viacom Inc., aki a MusicTV-t is birtokolja, felvásárolja az egész Viva Mediát. Ez itthon teljes arculatváltásban jelentkezik majd.
Vendég 2004. 06. 29. 0:00
Kedves Gab, Ha lesz ilyen, azt biztos, hogy nem fogják titokban tartani. A legutóbbi átmárkázást is hónapokkal korábban bejelentette a Viva. Annyit szeretnék csak megjegyezni, függetlenül attól, hogy mi valósul meg ebből az infóból, hogy egy újságíró, amikor ír egy cégről, mert hall egy pletyit, akkor illik neki megkérdezni az érintetteket is, mert talán ők többet tudnak magukról, mint egy kívülálló. A magyar Viva nyilatkozatát a témáról pedig a te cikkedből hiányolom. Különben a Napi Gazdaságnál dolgozom, és ott ez a megkérdezés bevett szokásnak számít.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Indul a magyar Music Television!? cikk képei
VIVA - Indul a magyar Music Television!?