Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Fantasztikus Karácsony Fenyővel

Fenyő Miklós - Fantasztikus Karácsony Fenyővel

A karácsonyt, illetve utókarácsonyt idén Fenyő Miklós a Budapest Sportarénában - lemezbemutató koncertjének keretében - ünnepelte közönségével. A magyarországi rock and roll koronázatlan királya minden évben valami újat mutat közönségének. Idén sem volt ez másképp, komoly meglepetéssel készültek a szervezők.

A megszokott csúcsminőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők és a pirotechnika tette még látványosabbá és érdekessé a show-t. Fenyőt ebben az évben is a Fenyő Gyöngye zenekar kísérte, a még tökéletesebb hangulatról, pedig a Jampi Angyalok tánckar gondoskodott. A majdnem teltházas koncerten régi és új slágerei mellett természetesen elhangoztak legújabb – „Mr. Rock and Roll” c. - lemezének dalai is. A koncert vendégei voltak az estén Zsédenyi Adrienn, akivel Fenyő Miklós 1995-ben, a Hungaria együttes Népstadion-béli koncertje alkalmával ismerkedett meg, valamint Geszti Péter, aki az Első Emelet együttes szövegírója volt, mikor a 80-as évek közepén az együttes ellátogatott Fenyő Miklós otthonába, hogy szakmai tanácsot kérjenek a művésztől. Geszti a „Multimilliomos a Jazzdobos” c. slágerrel frenetikus sikert aratott.

A vendégek előtt és után Fenyő Miklós táncoltatta meg a közönséget, a repertoárban voltak lassú dalok („Várni rád”), pörgős, bulis számok („Hotel Mentol, Itt az Idő, Csók Király”, ..stb.). A nem mindennapi buli végén, természetesen kellett a hálás közönségnek a ráadás, Fenyő újra megjelent és folytatta a showt. A meglepetés az volt, hogy amerikai rock’n’roll slágereket énekelt. Fenyő nélkül nem múlt el az idei Karácsony sem. Alig három óra, nonstop bulihangulat és szuper dalok: ez volt a koncert végeredménye. Folyt köv. nyáron!

Jónap Tamás

2004. 12. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 12. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
(war) 2004. 12. 30. 7:36
mehehh
Vendég 2004. 12. 31. 11:29
Szerintem a hangtechnika csapnivalóan roszz volt. A középtartományban sok torzítás és zaj volt hallható, ott ahol mi ültünk. Szerencsésebb lett volna a távolabbi részeket is hangfalakkal beszórni és nem túlvezérelt erősítéssel próbálkozni. Persze ehhez jó szakember kell, vagy talán az is elég lenne, ha valaki próbaképpen több szektorban meghallgatná a zenét, és csak "fülre" lőnék be a hangminőséget. Egyébként Fenyő csodálatosat produkált, és nagy örömet okozott vendégeinek. Bravó Miki köszönetem a szép koncertért.
Vendég 2005. 03. 23. 19:11
zene letöltés,letöltés
Vendég 2005. 05. 30. 16:04
vcgjv

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Fantasztikus Karácsony Fenyővel cikk képei
Fenyő Miklós - Fantasztikus Karácsony Fenyővel