Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

XXVIII. Nemzetközi Lemez és CD MegaBörze

Lemezbörze All Stars - XXVIII. Nemzetközi Lemez és CD MegaBörze

2005. február 25-én kerül megrendezésre az év legnagyobb lemezgyűjtő és –kereskedő börzéje a Petőfi Csarnokban a Városligetben. A nemzetközi összejövetelen a látogatók 100 asztalon válogathatanak régebbi és a legújabb zenei csemegék között.

CD-k mellett a régi, mások számára talán kuriózumnak számító bakelitlemezek is előkerülhetnek, cserélhetnek gazdát, vagy kerülhetnek asztalra jutányos áron, szóval bárki aki úgy érzi, szívesen barterezné el megunt albumait, bátran hozza magával!

A Megabörzére Európa (Ausztria, Németország, Benelux-államok, Anglia) és a tengerentúl (USA, Kanada, Japán) több országából érkeznek majd gyűjtők, hiszen az eseményt a Nemzetközi Börzenaptár is jegyzi.

Lemezbörze All Stars - XXVIII. Nemzetközi Lemez és CD MegaBörze

A közel három évtizedes hagyományt követve ezúttal is lesznek meghívott szárok (tavaly a látogatók meglepetésére az Ős Neoton-t ültették le egy asztalhoz gyermekeikkel akik manapság Neo Tones formáció néven váltak híressé, az ezt megelőző években pedig olyan legendás zenekarokat mint az Exotic, Piramis, Express, vagy a Scampolo hozott össze a Lemezbörze,...plusz magazin egy-egy dedikálás erejéig.) Idén a Pokolgép tagjai lesznek célkeresztben, akik a korábbi 16 albumuk mellett legújabb “A Túlélő” című albumukat népszerüsítik majd. A csapatból ,minden valamikor tag jelen lesz: Kalapács Józsi, Nagy Dávid, Nagyfi László, Pazdera György, Pintér Csaba, Rudán Joe, Szilágyi Ede, Tarca László)

Asztalfoglalás: 06 (1) 430 09 90

Ferenczi Attila

2005. 02. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 02. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 02. 19. 19:38
semmi
Vendég 2005. 02. 22. 17:52
Ott a helyem !!
Vendég 2005. 08. 26. 1:24
Én ott voltam!!!És dedikáltattam az egész Pokolgéppel:)
Vendég 2005. 08. 26. 1:25
mondjuk nagyfi nem volt ott....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

XXVIII. Nemzetközi Lemez és CD MegaBörze cikk képei
Lemezbörze All Stars - XXVIII. Nemzetközi Lemez és CD MegaBörzeLemezbörze All Stars - XXVIII. Nemzetközi Lemez és CD MegaBörze