Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

DJ Dominique és Barátai koncert

DJ Dominique - DJ Dominique és Barátai koncert

2005. március 2-án immár a Papp László Sportaréna falai között kerül megrendezésre DJ Dominique és Barátai koncert, ahol is az elmúlt évekhez hasonlóan hátrányos helyzetű gyermekek számára gyűjtenek adományokat egy egész napos sport, illetve zenei esemény keretében.

2004. karácsonyán immáron 10. alkalommal szépítették meg DJ Dominique és Barátai egy ünnepi koncerttel a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát. A koncert egy gyűjtéssel egybekötött rendezvénysorozat nyitó koncertje volt.A sorozatot egy nagyszabású koncerttel és integrált sportgálával zárjuk 2005. március 2-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Az egész napos program magában foglalja a délelőtti boccia bemutatót, amely a súlyosan sérült embereknek nyújt sportolási lehetőséget, kispályás labdarúgótornát, kosárlabda bajnokságot és egyéb fogyatékos sportbemutatókat, információs és aktív programokat (drog, egészség, képzések, és sport témákban) és a kora délutántól késő estig tartó koncertet, melynek házigazdái: Barabás Évi, Patkó Béla, Szekeres Pál és Várkonyi Attila.

A koncert felépítését tekintve, a zenés-táncos számok között egy-egy ismert művész konferál. A zeneszámok között ismert sportriporterek olimpikonokkal, paralimpikonokkal, közéleti személyiségekkel készítenek interjút. A rendezvényre a belépés ingyenes. A meghívott fogyatékos és állami gondozásban élő gyermekeken kívül ép vendégeket is szeretettel várják, az integráció jegyében.

Sok gyermekotthonnak és családnak problémát jelent a koncertre való eljutás. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is próbálnak ebben lehetőségeikhez mérten segíteni. A rendezvényen minden ép és fogyatékos gyermek ételt, italt és ajándékot kap.

Programok:
reggel 8:30-16:00 - sportmeccsek
16:00 - 21:30 - koncert
21:30-22:00 - disco

A fellépők között szerepelnek:

Anita, Baby Gabi, Balázs Pali, Balkán Fanatik, Four Fathers, Club 54, R-port, Csepregi Éva, Dina, Dukai Regina, Flowers, Groovehouse, Hevesi Tamás, Kiki, Kozmix, Kozsó, Machine Mouse, Mester Tamás, Nika, Station, Sugarloaf, Szikora Robi, TNT, Unique, Végvári Ádám, Vision, V-tech, Zorall és még sokan mások...

fkriszta

2005. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 21. 7:03
semmi
Vendég 2005. 11. 12. 19:54
Remelem jobbann sz@pik mint a magnót be kapcsolja !!
Vendég 2005. 11. 16. 14:11
Az idén is lesz DJ DOMINIQUE ÉS BARÁTAI jótékonysági koncert? Nem tudja valaki?
Vendég 2005. 11. 21. 16:25
Én nem tudom de jo lenne időbe megtudni!:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

DJ Dominique és Barátai koncert cikk képei
DJ Dominique - DJ Dominique és Barátai koncert