Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

SoundWave, egy új zenei program

Coca Cola Beach House - SoundWave, egy új zenei program

A Coca-Cola SoundWave elnevezéssel indítja útjára több európai országban eddigi legnagyobb zenei programját, amely a nyár folyamán különleges zenei élményeket és olyan programokat kínál, mint a SoundWave Rádió, a SoundWave Store, a SoundWave vonat és a SoundWave esték a Coca-Cola Beach House-on. Ezekkel szeretné elérhetőbbé tenni a zenét minden magyar fiatal számára.

A SoundWave azokhoz a fiatalokhoz szól, akik még keresik egyéniségüket. A zene az egyik legfontosabb kapcsolat az őket körülvevő világgal, barátaikkal, és eszköz arra, hogy rátaláljanak önmagukra, megerősítsék önképüket. Ebben kíván segíteni a Coca-Cola SoundWave program, amely elérhetőbbé teszi a zenét, hogy azon keresztül fedezhessék fel saját világukat.

A SoundWave széles körben május 20-án, a SoundWave Store megnyitásával indul, de május 15-én az Events Hall-ban már volt egy sikeres nyitóbuli, ahol a Scooter koncertjén tombolhatott 1000 fiatal, akik korábban a www.coca-cola.hu-n regisztráltak, és ingyen belépőt nyertek.

Coca Cola Beach House - SoundWave, egy új zenei program

SoundWave Store
A SoundWave Store Budapesten, a Bajcsy-Zsilinszky u. 31-es szám alatt található üzlet, ami jóval több, mint egy egyszerű zenei szaküzlet. A boltban nagyker áron lesznek kaphatóak különféle zenei CD-k, DVD-k, Apple iPod Mini Silver zenelejátszó, és olyan SoundWave relikviák, mint CD tartó, poszter, póló, papucs, hátizsák. A boltban azonban nemcsak vásárolni érdemes. A karaoke gépre és a DJ pult használatára előzetesen, e-mailes regisztrálással lehet jelentkezni, de ez üzlet elmaradhatatlan része az 5 számítógéppel felszerelt internetes sarok és a különböző PlayStation2 játékok is.

SoundWave Rádió
A Store nyitásával egyidőben indul a SoundWave online rádiója is Novák Péter vezetésével, amelynek látványstúdiója az üzlet kirakatában található. A Rádió Café szerkesztésében induló rádió egy hónapon át, napi 24 órában sugároz zenét és minden olyan információt, ami kapcsolódik a zenéhez. A SoundWave online rádiót a www.soundwave.hu oldalon lehet majd hallgatni, ahol minden egyéb SoundWave programokkal kapcsolatos információ elérhető lesz.

Coca Cola Beach House - SoundWave, egy új zenei program

Coca-Cola Beach House
A SoundWave program szerves része a Coca-Cola Beach House is. Az immár kilencedik éve működő, legnagyobb Balaton parti rendezvény évek óta sikeres koncertekkel várja a fiatalokat. Az idei nyáron a Coca-Cola Beach House-on kétszer annyi koncert lesz, mint a korábbi években. Minden péntek SoundWave nap lesz, amikor olyan zenekarok színesítik a fellépők körét, mint: Kispál és a Borz, Supernem, Draft, Másfél, Balkan Fanatik, Heaven Street Seven, Amorf Ördögök.

SoundWave Vonat
Ugyancsak a Coca-Cola Beach House-hoz kapcsolódik a SoundWave Vonat. A vidéki városok szórakozóhelyein tartott nyereményjátékokhoz kapcsolódóan minden hétvégén 28 szerencsés nyertes utazhat a különlegesen felszerelt SoundWave Vonattal és sztárokkal a Coca-Cola Beach House-ra, ahol részese lehet a pénteki SoundWave napnak, és eltölthet egy VIP hétvégét a Balaton partján.

Fesztiválok
A SoundWave Európa több országában párhuzamosan indul, és minél szélesebb körű programokat, élményeket szeretne nyújtani a zenerajongóknak. A koncertek és egyedi események mellett a Coca-Cola hét országban csatlakozott nagyobb zenei fesztiválokhoz, hogy még teljesebbé tegye a SoundWave programok körét. Ezek a fesztiválok különleges élményt nyújtó zenei programok a fiatalok számára, ezért döntött úgy a Coca-Cola Magyarország, hogy csatlakozik a fesztivált támogatók köréhez, és idén először jelen lesz a Sziget Fesztiválon.

Jónap Tamás

2005. 05. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 05. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 05. 24. 13:45
café rulez!
Vendég 2005. 06. 07. 9:31
szar
Vendég 2005. 06. 07. 9:33
nem sok jót irtál nekem megven ez a program és szerintem nagyon rossz Jónap tamás
Vendég 2005. 06. 11. 22:13
Legalább a Supernem ott lesz!ez jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

SoundWave, egy új zenei program cikk képei
Coca Cola Beach House - SoundWave, egy új zenei programCoca Cola Beach House - SoundWave, egy új zenei programCoca Cola Beach House - SoundWave, egy új zenei program