Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Amber Smith a Tűzraktérban - 2006. jún10.

Amber Smith - Amber Smith a Tűzraktérban - 2006. jún10.

A Budapestrockandroll és az Indie.hu szervezésében június 10-én új bulisorozat indul a Tűzraktérben, ahol a nyár során az ország legizgalmasabb hardcore, indie-rock, pop, elektro-pop vagy éppen metál – az egyetlen közös nevező a gitár – zenekarai adnak INGYENES koncertet.

Az első ilyen esten az indie szcéna vezető zenekara, az Amber Smith lép fel. A Poniklo Imre által vezetett együttes márciusban jelentette meg harmadik, rePRINT című nagylemezét a németországi Kalinkaland kiadó gondozásában, melyet itthon a CLS terjeszt. Az album első kislemezéhez, a Hello Sunhoz készült klip rendszeresen látható a magyar zenecsatornán.

A júniusi szombat estéken látható lesz még az Idoru, a Raina, a Panic Radio, valamint az Isten Háta Mögött. A koncertek után a buli az udvaron folytatódik, az állandóan változó, meghívott DJ-vendégek szettjei ugyanolyan sokszínűek, mint a zenekarok maguk: a Who-tól a Hellacopters-ig, a New Ordertől a Ladytronig, a Buzzcockstól az Arctic Monkeys-ig, a Strokes-tól a Franz Ferdinandig, a Led Zeppelintől a Wolfmotherig bármi megszólalhat. A június 24-én sorra kerülő Past Perfect partin pedig kimondottan a lezárt múlt, a hatvanas és a hetvenes évek zenéi mod, soul és rockzenéi kapnak főszerepet.

Június 10-én az Amber Smith koncertje után Miss Lucifer és Brandon (gumipop) cserélgetik a lemezeket.

2006. 06. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 06. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Principessa 2006. 06. 12. 15:00
Nekem csak az Amberről van véleményem, a világ egyik legjobb bandája, ne hagyjátok abba, Imre hangja mindig az orgazmus hatását hozza meg bennem! :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amber Smith a Tűzraktérban - 2006. jún10. cikk képei
Amber Smith - Amber Smith a Tűzraktérban - 2006. jún10.