Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Bryan Adams: két koncert Magyarországon!

Bryan Adams - Bryan Adams: két koncert Magyarországon!

Idén ünnepli karrierjének 25. évfordulóját Bryan Adams, melynek tiszteletére világkörüli turnéra indul ősszel. A koncertsorozat hazánkat is érinti, méghozzá nemcsak egy, hanem két helyszínen is: nov. 21-én Budapesten, 23-án pedig Debrecenben lép fel zenekarával.

A neves kanadai énekes, gitáros és zeneszerző, dalait olyan ismert művészek adták már elő, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss, és Tina Turner, akivel még duettet is énekelt. Együtt dolgozott még Barbara Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is. Pályafutása során több mint 80 millió lemezt adott el, filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) heteken át kibérelték a toplisták élét, sőt számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi "Anthology" albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd ezek a klasszikusok, mint például az (Everything I do) I do it for You, Summer of '69, Heaven vagy a Please forgive me. 2006-os koncertsorozatával pályafutásának 25. évfordulóját ünnepli a művész. A 2006-os "Live across the nation" turnéja keretében 2006. november 21-én lép fel a budapesti Papp László Sportarénában és 2006. november 23-án a debreceni Főnix Csarnokban.

Bryan Adams - Bryan Adams: két koncert Magyarországon!

Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.

Jegyárak:

Ülő:
6.900.-
9.900.-

Álló:
7.500.-

2006. 09. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 09. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Natti 2006. 10. 09. 16:09
Örülök neki, hogy végre ellátogat hozzánk. És nem csak Budapestre! Voltam már párszor a debreceni Főnix Csarnokban, és bizton állíthatom, hogy jónak ígérkezik!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bryan Adams: két koncert Magyarországon! cikk képei
Bryan Adams - Bryan Adams: két koncert Magyarországon!Bryan Adams - Bryan Adams: két koncert Magyarországon!