Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Először Budapesten a diszkókirály Fancy

Fancy - Először Budapesten a diszkókirály Fancy

Már-már feledésbe merült a nyolcvanas évek egyik legnagyobb macsója, hiszen az elmúlt 10 évben csak válogatáslemezei által hallottunk róla. Június 23-án viszont élőben is láthatjuk Fancyt, aki most először látogat Magyarországra.

A ma is rendkívül divatos retro disco legnagyobbjai közül a Modern Talking, a CC Catch és a Bad Boys Blue is járt már nálunk, de Fancy még soha nem fordult meg Budapesten.

Június 23-án viszont egy éjszakára megelevenedik a poptörténelem egyik legfontosabb korszaka, és olyan slágerekre lehet majd táncolni, melyeket azóta szinte teljesen száműztek a rádiók műsoráról.

Fancy - Először Budapesten a diszkókirály Fancy

Az est Euro & italodisco zenékkel kezdődik majd, este kilenctől pedig Hargittay Gábor és a Megakaraoke-Videodisco Team szórakoztatja a vendégeket. Tizenegy órakor lép színpadra a Disco Service formáció táncosokkal kiegészülve, éjfélkor pedig a disco koronázatlan királya, Fancy veszi át a mikrofont.

Fancy - Először Budapesten a diszkókirály Fancy

A zenész természetesen felidézi több mint 20 éves pályafutásának legnagyobb sikereit. Elhangzanak olyan hatalmas slágerek, mint a Slice me nice, a Lady of ice, a Fools cry, és természetesen a nagy kedvenc Flames of Love.

Június 23, Almássy Téri Szabadidőközpont: Fancy.
Jegyeket csak online lehet rendelni a www.fancykoncert.hu -n.

Juhász Gergely

2007. 06. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 05. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Először Budapesten a diszkókirály Fancy cikk képei
Fancy - Először Budapesten a diszkókirály FancyFancy - Először Budapesten a diszkókirály FancyFancy - Először Budapesten a diszkókirály Fancy