Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Nyárzáró Varga Feri és Balássy Betti koncert

Megasztár TV2 - Nyárzáró Varga Feri és Balássy Betti koncert

Az idei nyári Mammut színházi szezont Varga Feri és Balássy Betti zárja augusztus 29-én Hangjegyesek című koncertjükkel. Az igazán tehetséges énekesek nagy előszeretettel lépnek színpadra kisebb zenekari formációval, hiszen így még inkább bizonyíthatják valódi zenei képességüket.

Az énekes-pár számára nem szokatlan a unplugged jellegű zenélés, hiszen Feri, akár egy sima dobkísérettel is képes magas színvonalon szórakoztatni, Betty pedig nem véletlenül kapott több nemzetközi díjat, elismerést nívós Jazz-versenyeken. Ritka alkalom, hogy egy-egy estére sikerül ebben a formában ezt a produkciót színpadra állítani, de talán ettől még maradandóbb lehet az élmény. A zenei program rendkívül széles, színes zenei skálán szórakoztat: Frank Sinatra I've got you under my skin című régi örökzöldje mellett olyan nagy slágereket is hallhatunk, mint az On Broadway, Route 66, Have you met Ms. Jones, Somebody to love, Orange Colored Sky, Makin' Whooppee - vagy napjaink zenei állócsillagának, Eric Claptonnak 'Change the world' című dala.
A Hangjegyesek a magyar dalok kedvelőit is kellemes meglepetésekkel várják, hiszen az Ébredni valakiért című nagylemezükről néhány különlegesre hangszerelt dalt is bemutatnak, amelyek sorából az Egy bolond százat csinál című sláger sem lehet kivétel. Különleges produkciót csak különleges zenészekkel lehet létrehozni. Feri és Betty olyan zenészeket tudnak a produkció mellé felsorakoztatni, akiknek köszönhetően a zenélés igazi örömmé válik.

A zenekar tagjai: Frei György (basszusgitár), Lukásczik "Luki" Tamás (gitár), Sárik Péter (zongora), Dörnyey Gábor (dob).

Az előadásokra júliustól jegyek válthatók a Mammut információs pultjainál (info: 345 8020 vagy 345 8333), a Broadway Jegyirodában, illetve az előadások előtt egy órával a helyszínen.

Jónap Tamás

2007. 08. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 08. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nyárzáró Varga Feri és Balássy Betti koncert cikk képei
Megasztár TV2 - Nyárzáró Varga Feri és Balássy Betti koncert