Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Egy táncos este Tóth Verával

Tóth Vera - Egy táncos este Tóth Verával

Április 30-án újra színpadra lép Magyarország népszerű táncformációja, a Botafogo Táncegyüttes. Az interaktív est sztárvendége ezúttal Tóth Vera lesz.

Április végén kitárja kapuit a Tánckastély, ahol fergeteges tánc-show, tánctanítás, hajnalig tartó buli és nem utolsó sorban Tóth Vera remek fellépése teszi élvezetessé ezt a különleges estét. A programot az együttes fergeteges tánc-showja nyitja, mely latinos táncválogatás formájában idézi fel az elmúlt évek legnagyobb sikert aratott koreográfiáit. Ezt követően az est sztárvendége, Tóth Vera nyűgözi le a nézőt fantasztikus hangjával!

Tóth Vera - Egy táncos este Tóth Verával

„Már a Szombat Esti Láz c. showban tetszett a Botafogo tánca, bevallom nem vagyok nagy táncos inkább nézni szeretem, mint művelni. Éppen ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezen az estén mivel lepnek meg a fiúk-lányok:) Mert gondolom a dalokhoz spontán fogják ropni nemcsak a táncosok hanem a nézők is. Igyekszem pörgős és népszerű számokat előadni emelve ezzel is a nem mindennapi este színvonalát. Ha lesz időm a tánctanítást is megnézem, hogy részt veszek-e benne az már más kérdés.” – nyilatkozta a népszerű énekesnő.

Ha a rövid szünet után énekleckére nem is, azonban hasznos tánclépésekre feltétlen számíthat az érdeklődő, ugyanis nagy közös tánctanulás fokozza majd az este hangulatát. És ez még mindig nem minden! Hiszen ha valamennyien sikeresen teljesítettük a táncos alapokat, inulhat a mulatság az élő zenére, a CubaRitmo zenekar remek ritmusaira.

Táncra fel!

Jegyek kaphatók a Broadway Jegyirodában – Tel.: 1/340-48-83, a www.jegyplaza.hu-n, az Interticket hálózatán, valamint az ismert jegyirodákban és a helyszínen.

A rendezvény időpontja: 2008. április 30. 19 óra 30
Helyszín: Pestszentimrei Sportkastély (Budapest, XVIII., Kisfaludy u. 33/c.)
Jegyár elővételben: 1900 Ft, a helyszínen: 2400 Ft

Jónap Tamás

2008. 04. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 04. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy táncos este Tóth Verával cikk képei
Tóth Vera - Egy táncos este Tóth VerávalTóth Vera - Egy táncos este Tóth Verával