Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

MADONNA koncert majdnem Magyarországon

Madonna - MADONNA koncert majdnem Magyarországon

Ha a hegy nem megy Mohammedhez, Mohammed megy a hegyhez… - ezt a mondást vélhetően mindenki ismeri. Jelen esetben Madonna a hegy…azaz ő az, aki nem jön Magyarországra, de jön Bécsbe, ami csak egy miniutazás tőlünk hála az EU-nak és remélhetőleg a jó szervezésnek. Ősszel tehát irány az osztrák főváros!

Madonna szeptember 23-i bécsi, a Donauinsel-en (azaz Duna-szigeten) tartott fergeteges koncertjére Budapesten is megvásárolhatod jegyedet sőt, egyúttal az utazás gondja is megoldva…hogyan is?

A megoldás: a koncertlátogatói csomag – utazással, koncertnézéssel. Nincs más teendő, mint a rendezvény napján Budapesten, a Hősök terén felszállni a kényelmes légkondícionált autóbuszra, nem kell vezetni, parkolni, tájékozódással bajlódni, hanem pihenten, vasaltan, jó formában kiszállni a koncert helyszínén. Minden aggódástól mentesen végigtombolhatod az év minden bizonnyal legjobb buliját és a koncert után budapestig ismét ne legyen más gondod, mint átadni magad a busz kényelmének, amely visszavissz a találkozási pontra, a Hősök terére. Jól hangzik, nem?

A jegylátogató csomag ára 33.500.-Ft amely tartalmazza a koncertlátogatás és a busz út árát (Hősök terétől Hősök teréig) illetve a vonatkozó adóhányadot.

A csomag kizárólag Budapesten a Belvárosi Jegyirodában kapható (amely a jegy egyetlen hazai hivatalos forgalmazója), Cím: V. kerület Mérleg utca 10., Telefon: (06-1) 266-8005, E-mail: jegyfutar@t-online.hu

Jónap Tamás

2008. 08. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 08. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 08. 14. 13:46
hát aki ezekkel megy, a hirdetés szerinti déli indulással, max. az utolsó sorban állhat, ez a pénz baromi sok érte, nem éri meg
Vendég 2008. 08. 16. 9:24
Ma van MADONNA 50. szülinapja. nagyon sok boldogságot neki!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2008. 08. 19. 15:13
Naon jo enekesno nm ma van a szulinapja de aze sok boldogsagot es meg sok szulinapot kivanok es a Give to me naon naon naon naon naon jo!!!!!!!!!!!!!!!!Pux MADONNANAK!!!!!
Vendég 2008. 08. 23. 12:57
ha megnézted volna augusztus 16-án írtam be hogy "ma van a szülinapja" mivel ha nem tudnád valóban aznap volt 50 éves három nappal később ne írkálj be ide ilyen hülyeségeket, hogy "nem ma van" olvass már figyelmesebben!!! és az új dal pontos címe: GIVE IT 2 ME legalább tökéletesen pontosan írd le Madonna megérdemli, hiszen ő a világ legeslegjobb énekesnője!!!!! Nála nincs jobb, nem volt jobb és soha nem is lesz jobb.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

MADONNA koncert majdnem Magyarországon cikk képei
Madonna - MADONNA koncert majdnem Magyarországon