Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

20 éves a Mindhalálig Beatles

Beatles - 20 éves a Mindhalálig Beatles

A Mindhalálig Beatles c. színdarab története még 1988-ban, a Thália Színházban kezdődött. Forgács Péter állt elő az ötlettel mondván - mi lenne, ha csinálnánk valamit. Hamarosan létrejött a darab, ami egy külföldre szakadt zenész története, aki hazatérve újra összeverbuválja régi zenekarát. Ez a darab 250 előadást élt meg, óriási sikerrel a Tháliában. Az alkalmi Beatles csapata hó végén ad egy fergeteges koncertet!

Ezen elgondolkodván kiváló színészeink, úgy határoztak, ez a dolog megér egy misét vagy többet – és igazuk lett! A színdarabbal azonos című koncerttel, a Beatles válogatott dalaival már évek óta járják az országot. Ami azt illeti ebben az esetben nem egyszerűen Beatles-feldolgozásokról van szó. Négy különleges színművész, - akik remek zenészek is - négy izgalmas egyéniség teszi ismét élővé a világ talán legismertebb zenekarának dalait, egy kicsit nekünk is juttatva a „The Beatles” életérzésből.

Mikó István, Forgács Péter, Győri Péter és Incze József most újra magára ölti a legendás csapat tagjainak – John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr – figuráját. Újra hallhatjuk majd a Love me do-t és a Close your eyes-t, és sokak nagy kedvenceit a Yellow Submarine-t, a Can’t buy me love-ot vagy a Yesterday-t Mikó István előadásában. Eljönnek, hogy a 20 éves, jubileumi nagykoncerten ismét fergeteges hangulatot varázsoljanak a Syma Sport- és Rendezvényközpontba..

A koncert helyszíne: Syma Sport- és Rendezvényközpont
Időpontja: 2008. december 30. 19.30
Jegyárak: 2900-3500 Ft-ig

Jegyek a helyszínen és a Ticketpro Jegyiroda országos hálózatában kaphatók.

Jónap Tamás

2008. 12. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 12. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 02. 15. 13:58
http://www.netvibes.com/dillardspromdresses http://www.netvibes.com/jcpennypromdresses http://www.netvibes.com/maternitypromdresses http://www.netvibes.com/ghettopromdresses http://www.netvibes.com/clearancepromdresses
VENDÉG 2013. 10. 21. 15:38
IMÁDOM!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

20 éves a Mindhalálig Beatles cikk képei
Beatles - 20 éves a Mindhalálig Beatles