Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Új duett Olaszországból!

Giusy Ferreri - Új duett Olaszországból!

„L’amore e basta!” címmel került a világ elé Giusy Ferreri új lemezének első dala, mely a neves olasz énekes, Tiziano Ferro hangjával együtt szólal meg. A „Gaetana” című albumon Ferro dalszerzőként is közreműködött.

L'amore e basta! (ft. Tiziano Ferro)

A duett érdekessége, hogy Tiziano Ferro valójában csak a vokál szerepét tölti be, mégis nagyon meghatározó a jelenléte a számban. Továbbá nem lehet említés nélkül hagyni, hogy az új Ferreri-lemez hat szerzeménye is az ő keze alól került ki.

’A Giusy-val való együttműködés életem és karrierem egyik legszebb élménye volt. A „Gaetana” album bemutatja a különféle személyiségjegyeket és Giusy énekesi-előadói tehetségének megkérdőjelezhetetlenségét.’ – olvashatjuk Tiziano Ferro szavait az énekesnő honlapján. Megtudhatjuk továbbá az olasz szöveget böngészve, hogy Ferro a dalszerző szerep mellett zenei producere is a lemeznek Michele Canovával együtt, akinek a nevét nem kisebb előadókhoz lehet kötni, mint Ramazzotti, Jovanotti, és persze Tiziano Ferro.

Giusy Ferreri - Új duett Olaszországból!

Giusy egyébként egy tipikusan olaszos hangvételű, mély lemezt tett le elénk, mégis érezhető rajta egy popos vonal, ami viszont inkább jót tesz hangzásvilágnak. A "L'amore e basta!" egyértelműen Tiziano Ferro szerzemény, érződik rajta az énekes legutóbbi, "Alla mía etá" lemezének hangulata, és az egyedi hangszerelés által megteremtett atmoszféra. A „Gaetana” lemezt egy EP előzte meg, mely a „Non Ti Scordar Mai Di Me” címet viseli. A címadó dal az új album negyedik számaként kapott helyet.

Gaetana Tracklist:

01. "L'amore e basta" (feat. Tiziano Ferro)
02. "Novembre"
03. "Stai fermo lì"
04. "Non ti scordar mai di me"
05. "Aria di vita"
06. "Passione positiva"
07. "La scala" (The Ladder)
08. "Pensieri"
09. "In assenza"
10. "Il sapore di un altro no"
11. "Cuore assente" (The la la song)
12. "Piove"
13. "Il party" (Bonus track)

stanley

2009. 04. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 04. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Nóri 2009. 04. 21. 18:49
nekem nagyon tetszik ez a szám!!! bár Giusy-tól a 'non ti scordar mai di me' a kedvenc - aminek a szövegét Tiziano írta:))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új duett Olaszországból! cikk képei
Giusy Ferreri - Új duett Olaszországból!Giusy Ferreri - Új duett Olaszországból!Giusy Ferreri - Új duett Olaszországból!