Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Irie Maffia: What's my name?

Irie Maffia - Irie Maffia: What's my name?

2009. november 13-án, pénteken tartja a Gödör klub nagytermében az Irie Maffia What's my name?! című, várva várt új stúdiólemezének budapesti bemutatóját.

Slave Song (new song)

A pesti buli után egyhónapos hazai lemezbemutató turnét tartanak, ahol érintik Székesfehérvárt, Veszprémet, Miskolcot, Debrecent, Pécset, Sopront és Szombathelyet is. A Slow down chale c. számhoz pedig ősszel elkészül az új videoklipp.

A repprokkreggi munkacímen készült 14 számos anyagon a Maffia csapatának jól ismert sztárénekesei, Sena, Columbo és Busa Pista mellett a közönségkedvenc Mc Kemon, valamint a jamaikai énekes Blessed is közreműködik.

Irie Maffia - Irie Maffia: What's my name?

A What's My Name?! című album az első lemezhez hasonlóan sokszínű alkotás, azonban a hetvenes évek mellett ezúttal napjaink modern hangzásvilága is hatott a Maffia zenei kavalkádjára. A reggae zenekarként elkönyvelt funkos, rockos, hiphoppos csapat ezúttal némi elektronikát is a lemezre csempészett. Az új számok egy részét a közönség már a nyári fesztivál szezon alatt megismerhette, és a koncertek alapján úgy tűnik, több szám máris akkora kedvenc lett, mint az első lemez címadó dala, a Hands in the air. Az új album különlegessége, hogy a rajongók nagy örömére Sena most magyarul is énekel majd. A lemez teljes zenei anyagát a zenekar állította össze, valamint az összes studiómunkát maga végezte el.

A stúdiózásról és a 2009-es bulikról sokszáz órányi videofelvétel készült, amit hamarosan láthattok. Minderről előzetesen annyit árulhatunk el, hogy Gáspár atya egy alkalommal bekapta a horgot, Meggyes Ádám a trombitájából a nyári fesztiválok végén kimosott egy buszjegyet, az ízületi fájdalmakra használt borogatásból pedig borsófőzelék lett vacsorára.

stanley

2009. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 11. 10. 13:22
soha nem lesz péntek...
Vendég 2009. 11. 12. 15:22
Holnap az lesz :)
enkibenkike 2009. 11. 16. 16:14
Nem rég ajánlották az Irie Maffia-t. Egész jó. Amint tudok megyek koncertre.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Irie Maffia: What's my name? cikk képei
Irie Maffia - Irie Maffia: What's my name?Irie Maffia - Irie Maffia: What's my name?