Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

Belga, Hobo, Edda és baráti jegyárak a Pannónia Fesztiválon

Pannónia Fesztivál - Belga, Hobo, Edda és baráti jegyárak a Pannónia Fesztiválon

A 70 zenekar közül már biztosan fellép június 9. és 13. között a Várpalota melletti Cseri-parkerdőben a Belga, a Csík zenekar, az Edda, a Vad Fruttik, Hobo és a Beatrice is. A rendezvényre az ötnapos bérlet 6.500 forintba kerül.

Idén ünnepli ötödik születésnapján a Pannónia Fesztivál, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy – szakítva a hagyományokkal – nem négy, hanem ötnapos lesz a rendezvény. Ami nem változott, hogy a Várpalota melletti Cseri-parkerdő ad helyett a könnyűzenei fesztiválnak, és idén is Pünkösd hétvégére esik. A korábban bejelentett nevek mellett biztosan fellép a Belga, a Csík zenekar, a Depresszió, a Road, Sub Bass Monster, Hobo, az Auróra, az Edda, a Beatrice, Copy Con, a Vad Fruttik, a Watch My Dying, a Cadaveres, az Ossian, az Isten Háta Mögött és az Anna & the Barbies is.

Közben kiderült az is, hogy 2011-ben is rendkívül olcsók lesznek a belépőjegyek. A 3 napos bérlet (péntektől vasárnapig érvényes) 4.500, a 4 napos bérlet (csütörtöktől vasárnapig érvényes) 5.500, míg az 5 napos bérlet (csütörtöktől hétfőig érvényes) 6.500 forintba kerül. Az ötödik születésnap miatt meghirdetett bónusznapra, azaz hétfőre külön is lehet jegyet vásárolni 2.900 forintért.

2011. 05. 30. 9:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anita 2011. 06. 05. 1:01
hehhe http://kerdesek.hu
mama 2015. 07. 06. 16:15
tetszik))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Belga, Hobo, Edda és baráti jegyárak a Pannónia Fesztiválon cikk képei
Pannónia Fesztivál - Belga, Hobo, Edda és baráti jegyárak a Pannónia Fesztiválon