Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

SEAL újra Magyarországra látogat

Seal - SEAL újra Magyarországra látogat

A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Budapest lesz.

A koncert napján az aréna konyhájában bio és organikus ételekből készült menük várják majd a világsztárt és csapatát - mivel a művész híve az egészséges táplálkozásnak. Az öltözőjébe kanapét, fotelt, Egész alakot megmutató tükröt és öltözőfogast kért. Mindezek mellett 2 üveg jégbe hűtött Vueve Clicqout Orange Label pezsgőt, vörös bort, vizet, Caprese salátát, Kávé sé tea szettet, Haribo cukorkát valamint egy HD TV-t. Így készül az énekes a koncertekre mindenhol világszerte, hogy elkápráztassa a közönséget slágereivel.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal „audiovizuális robbanásnak“ nevez. A Budapest Sporatrénában is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

Az olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don’t Cry, no meg a Love’s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget.

A koncert 2011. július 3-án>, este 20 órakor lesz a Budapest Sportarénában. Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatban.

2011. 06. 15. 17:49

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 06. 17. 17:15
Seal legutóbbi albuma nem a SOUL volt, hanem a tavaly Karácsonykor megjelent "Seal 6 - Commitment", és erről a lemezről fog inkább előadni dalokat
VENDÉG 2014. 07. 28. 9:12
...
VENDÉG 2014. 10. 25. 9:31
KLASSZ!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

SEAL újra Magyarországra látogat cikk képei
Seal - SEAL újra Magyarországra látogat