Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Aktuális

VOLTfolió Kulturális Médiadíj 2011 – a music.hu is a jelöltek között volt

Volt fesztivál - VOLTfolió Kulturális Médiadíj 2011 – a music.hu is a jelöltek között volt

Majd hét év kihagyás után, a soproni Petőfi Színházban adták át a VOLTfolió Kulturális Médiadíjat, amelyet a kösz.hu és a VOLT Fesztivál közösen jegyez az idei évtől. A helyszínen a hazai kulturális médiavilág színe-java jelen volt. Portálunkat is nevezték, amely már önmagában is nagy öröm, sajnos nem nyertünk. Gratulálunk a nyerteseknek!

A nevezési sorrend a húsztagú kuratórium és a szakmai szavazás eredményeként alakult ki, a szavazás során a legrangosabb médiumok és a legnevesebb médiaszemélyiségek kerültek a közös listára.

Magazin kategóriában a WAN2 magazin lett az idei díjazott, Az internetes portálok közt a zene.hu vitte haza az ef Zámbó István által tervezett szobrocskát. Újságírók közül Wágner Gábor, a WAN2 munkatársa lett díjazott. VOLTfolió díjas rádióműsor lett az MR2 Petőfi Akusztik című műsora. Rádiós műsorvezetők kategóriában holtverseny lett. Frankó Roni és Lovász László az ex- radiocafe 98,6 műsorvezetői és Sebestyén Balázs a ClassFm munkatársa kapott díjat. A díjazott rádió lett az MR2 Petőfi. Vidéki klubként a veszprémi expresszó, fővárosi klubként az A38 tért haza szobrocskával. TV-s műsorok közt az MTV Záróra című műsora győzedelmeskedett, míg TV-s műsorvezető díjazott Sebestyén Balázs lett.

Az életműdíjat Ligeti Nagy Tamás vehette át.Ugyancsak különdíjat kapott – a szakmai szavazók ítélete alapján – Izil, az MR2 – Petőfi Rádió zenei szerkesztője, a ProArt különdíját vehette át a Quart.hu szerkesztősége és különdíjat kapott a már nem létező radiocafe 98.6 szerkesztősége is.

A díjátadás után a résztvevők csatlakoztak a VOLT fesztiválhoz és hajnalig buliztak.

2011. 07. 02. 19:38

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

VOLTfolió Kulturális Médiadíj 2011 – a music.hu is a jelöltek között volt cikk képei
Volt fesztivál - VOLTfolió Kulturális Médiadíj 2011 – a music.hu is a jelöltek között volt