Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!

PG Csoport - Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!

Az idén 25 éves debreceni rock-formáció, a PG Csoport, múlt pénteken, 2011. november 11-én teltházas koncerttel ünnepelte meg az évfordulót “szülővárosában”, a debreceni Kölcsey Központ nagytermében.

negyedévszázados bulin számos vendégművész fellépett velük: a Tankcsapda frontembere, Lukács László, aki három éven át volt a zenekar tagja, Halmos Béla prímás, népzenekutató, Németh Lojzi a Bikiniből, és több dalban is közreműködött a gitárvirtuóz Tátrai Tibor. Természetesen a Csokonai Színház művészei sem maradhattak le erről az eseményről, a “Világvége-szerelem” szereplői is csatlakoztak a 3 órás nagykoncerthez, Vidnyánszky Attila rendezésével. A teltházas eseményről kép – és hangfelvétel készült, az előbbi Szomjas György Kossuth-díjas rendező irányításával, aki egyébként egész évben követte a zenekart koncerteken és azokon túl is. Többek között januárban Rómába, legutóbb pedig Párizsba kísérte el a filmes stáb a debreceni rock-csapatot. A nagysikerű koncert napján látott napvilágot a PG jubileumi dupla CD kiadványa is, rajta a legismertebb PG dalokkal, újrahangszerelve és újra felvéve, mindez elegáns digipack kiadásban. Ez még csak a 25G!

2011. 11. 16. 9:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport! cikk képei
PG Csoport - Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!PG Csoport - Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!PG Csoport - Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!PG Csoport - Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!PG Csoport - Teltházas jubileumi koncerttel ünnepelt a PG Csoport!