Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Testament lemezbemutató a FEZEN-en

Testament - Testament lemezbemutató a FEZEN-en

A thrash metal legnagyobbjai közül augusztusban a Testament látogat el a FEZEN-re. A fémlegenda régóta várt új lemezét, mely július 30-án jelenik meg a Nuclear Blastnél,a fehérvári MÁV-pályán mutatja be az országnak. Így a fehérvári feltehetően egy igen exkluzív lemezbemutató koncert is lesz egyben!

Élőben a FEZEN-en hallhatják először a magyar rajongók a legendás Testament The Dark Roots of Earth című új lemezének zenéit. A lemezborítóról készült első nyilvános fotókon már Gene Hoglan is szerepel, így feltételezhetően az ütős főállásban is csatlakozott Chuck Billyékhez.

„Ez lesz az eddigi legsúlyosabb lemezünk, de van egy új balladánk is Cold Embrace címmel, ilyet pedig a Low album óta nem írtunk", nyilatkozta nemrég Eric Peterson gitáros a Maximum Metalnak. „Akadnak olyan nóták az albumon, amiben a refrénekben blastbeatek vannak dallamos énekkel (... ). A True American Hate például valószínűleg a leggyorsabb nóta, amit valaha írtunk. A címadó dal pedig kicsit olyasmi, mintha a Metallica The Thing That Should Not Be-je találkozna a Black Sabbath Sign Of The Southern Crossával. Minden dal más, és önálló utazásra viszi a hallgatót. (…) Szerintem a régi rajongók imádni fogják az albumot, de remélhetőleg sok új ember is érkezik majd vele."

Testament - Testament lemezbemutató a FEZEN-en

Az új album mellett persze a nagy múltú csapat kultikussá vált zenéket is hoz Fehérvárra. A banda, amelyben rengeteg remek zenész közt a Slayer-es Dave Lombardo is megfordult, ’83-ban a San Fransisco Bay Area-ból induló thrash metál bandák közül az elsőként alakult meg Legacy néven, majd nevét ’86-ban Testamentre változtatva elindult a világhírnév felé. Augusztus 2-án pedig megérkezik Székesfehérvárra is. A tresh metal rajongóknak kihagyhatatlan zenei csemegét ígér a banda! Szóval ha augusztus, akkor Fehérvár!

Forrás: shock!

2012. 05. 16. 18:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Testament lemezbemutató a FEZEN-en cikk képei
Testament - Testament lemezbemutató a FEZEN-enTestament - Testament lemezbemutató a FEZEN-en