Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Flo Rida a Pannónia Fesztivál sztárja

Flo Rida - Flo Rida a Pannónia Fesztivál sztárja

A Pannónia Fesztivál idén egy kicsit más lesz, mint ahogy azt eddig megszokhattuk. A régi hangulat új helyszínen, Szántódon a magyar tenger partján várja a látogatókat. További újdonság a kibővült zenei kínálat. Május 24-27. között a rock rajongók mellett a hip-hop és a rap kedvelőit is tért karokkal várják. Az ő kedvükért a szervezők ugyanis egy új, tematikus színpadot töltenek meg a műfaj hazai képviselőivel és egy nagypályás világsztárral.

Az sem véletlen, hogy a Pannónia Fesztivál külföldi sztárjai is ennek a stílusnak legjelesebb képviselői lesznek, akik közül a legnagyobb szenzáció Flo Rida, aki eddig még Németországnál közelebb nem jött a hazai rajongókhoz. 17 millió eladott lemezzel, sok számos nemzetközi elismerés mellett 2 Grammy Díj jelöléssel és 12 platina kislemezzel büszkélkedhető floridai előadó, az amerikai rapperek egyik legnagyobbja.

Flo Rida - Flo Rida a Pannónia Fesztivál sztárja

Flo Rida (eredeti nevén Tramar Dillard) három stúdióalbumot jelentetett meg, amelyekről számos kislemeze lett világsláger. Olyan előadókkal készültek ezek a dalok, mint T-Pain, akivel a Low című kislemezt rögzítette, vagy a zseniális Timbaland, akivel az Elevator-t követték el, de a Jump! is sláger lett Nelly Furtadóval. Neki és David Guettának köszönhetjük a 2 évvel ezelőtti nyár giga slágerét, a Club Can't Handle Me-t is. Legutóbbi albuma tavaly jelent meg Only One Rida (Part 2) címmel, s rajta a Good Feeling című dal, melyet a repper Etta James énekesnő emlékének ajánlott. Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát. Dolgozott együtt, többek között Madonnával, Michelle Williams-szel, de Jessica Mauboy vagy Rick Ross lemezein is megtaláljuk. Több népszerű mozifilm, a Trópusi vihar, a Másnaposok, vagy a Step Up2 zenéje is őt dicséri. A Pannónia Fesztiválon május 25-én lép fel, méghozzá teljes nagy zenekaros felállásban.

2012. 05. 16. 19:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Flo Rida a Pannónia Fesztivál sztárja cikk képei
Flo Rida - Flo Rida a Pannónia Fesztivál sztárjaFlo Rida - Flo Rida a Pannónia Fesztivál sztárja