Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZEN

Harcsa Veronika - Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZEN

Erős nulladik nappal kezd idén a székesfehérvári FEZEN fesztivál. A blues kocsmák füstös világát éppúgy megidézik a szervezők, mint a boldog békeidők hangulatát. No és az ereszdelahajam sem marad el.

Végre itt a bizonyosság a FEZEN-esek számára, idén itt is lesz bemelegítő nap, így a négy naposra duzzadt Fehérvári Zenei Napok augusztus 1-én, szerdán nyitja kapuit, nem is akármilyen zenei felhozatallal. Bohém romantika, szenvedélyes félhomály és elemi rock’n’ roll lesz a felhozatal a Budapest Bár koncertjén, ahol a zenekar meghatározó magyar zenészekből verbuválódott „all star” bandával teszi teljessé a másfél órás koncertet. Az egyik legtehetségesebb jazzénekesnőnk, Harcsa Veronika és Quartettje Gyémánt Bálint jazzgitárossal kiegészülve lép színpadra. A helyi színeket Vörös Janka és zenekara képviseli majd. A bemelegítő nap sztárja a Grammy-díjas Al Di Meola lesz aki, virtuóz gitárjátékával teszi feledhetetlenné az indulást.

Harcsa Veronika - Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZEN

Az elektronikus zene híveinek Jimmy Van M játszik az indítónapon: a belga DJ mesterien keveri a downtempot, a progresszív house-t és a technót egyetlen hatalmas, hullámzó, energikus bulivá.

A már megszokott fesztiválozós-bulizós vonalat sem kell mellőzniük a 0. napra kilátogatóknak, jó kis bemelegítő bulikra is számíthatnak, a Fezen klub kedvenc bandáitól. Zúz többek között a Hollywood Rose, a Piknik Park, az End Of Paradise, a Dalriada, de a hangulatfelelősök között találjuk a Kistehén tánczenekart, Ludmillát és Rudán Joe-t, aki egy különleges akusztikus bulit ígér. Augusztus első hétvégéjén irány Székesfehérvár!

2012. 06. 15. 11:31

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZEN cikk képei
Harcsa Veronika - Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZENHarcsa Veronika - Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZENHarcsa Veronika - Jazz, folk, elektro, rock és metál bulikkal indít a FEZEN