Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Duran Duran koncert: Elégedett rajongók telt ház nélkül

Duran Duran - Duran Duran koncert: Elégedett rajongók telt ház nélkül

Mintegy háromezer rajongó várta türelmetlenül a lefelezett Arénában a zenekart, akik 10 perccel 8 után a Before The Rainnel adták meg a koncert alaphangulatát. Simon Le Bon a második szám közepén fel akart lépni egy dobogóra, elvétette a lépést és elbotlott. Majd ment tovább a brit zenekart koncertje, a 18 élő dallal. A fiúk produkciójával elégedett voltak a rajongók.

A brit banda – amely egyenesen Prágából érkezett - mostani turnéján a négy eredeti tag - John Taylor basszusgitáros, Roger Taylor dobos, Nick Rhodes billentyűs és Simon Le Bon énekes - mellett Dom Brown gitáros szerepelt. A csapat a koncertsorozaton a 2010-ben megjelent legutóbbi album, az All You Need Is Now dalai mellett a nyolcvanas-kilencvenes éveket meghatározó slágereit játszotta, köztük a Girls on Filmet, a Riót, a Planet Eartht, a Hungry Like the Wolfot, a The Reflexet, a Notorioust, a Come Undone-t és az Ordinary Worldöt.

Duran Duran - Duran Duran koncert: Elégedett rajongók telt ház nélkül

Amikor a nyolcvanas évek elején berobbant, a Duran Duran nagyon gyorsan átalakította a zenei videók arculatát: egzotikus helyszíneken, gyönyörű lányokkal forgatott és meghökkentő látványeffektekkel telepakolt klipjeivel a zenekar a vizuális popkultúrát új távlatokba emelte.

A június végi koncerten 18 népszerű és ismert szám hangzott el. Az 1980-ban alakult csapat kitett magáért illetve a rajongókért, mert mint kiderült a Sportarénát félig lezárták. Gondolva arra, hogy így nyáron nem lesz teltház nem beszélve az egyre dráguló jegyárakról. Mindent összevetve, aki ott volt elégedetten távozott a koncertről.

Fotó: Dudás Ernő

2012. 07. 03. 20:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duran Duran koncert: Elégedett rajongók telt ház nélkül cikk képei
Duran Duran - Duran Duran koncert: Elégedett rajongók telt ház nélkülDuran Duran - Duran Duran koncert: Elégedett rajongók telt ház nélkül