Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Péterfy Bori lemezbemutató koncert

Péterfy Bori & Love Band - Péterfy Bori lemezbemutató koncert

Péterfy Bori és a Love Band harmadik stúdióalbuma november 30-án került a lemezboltokba Fehér éjszakák címmel. Élőben az énekesnő és zenekara december 15-én mutatja be a korongot a nagyérdeműnek, a Barba Negra Music Clubban.

Fehér éjszakákon 11 teljesen új dal kapott helyet. Az igazi rajongók számára Boriék egy korlátozott példányszámban megjelenő bakelit verzióval kedveskednek, további ajándékként egy tizenhat oldalas képregényt (Stark Attila munkája, aki a lemez borítóját is tervezte) és egy bónusz CD-t is kapnak a fanatikusok. Mert ilyen, amikor az ünnepelt ad ajándékot: nagyvonalú és egyedi. Csakúgy, mint az új lemez. Innovatív, ötletes, sokféle. Nyomokban sem tartalmaz kliséket, eklektikus, mégis egységes. Igazán Péterfyboris.

Bori és zenekara valóban élvezetes zenei élmény, de aki már hallotta őket élőben játszani, az tudja csak igazán, milyen magával ragadóak is ők. Pétrefy Bori és a Love Band az új lemez dalait december 15-én mutatja be élőben, a Barba Negra Music Clubban. Ígéretük szerint korábbi nagy slágerek is felcsendülnek majd a koncerten.

2012. 12. 04. 8:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 07. 23. 8:58
Nagyon szép))
Potvin 2016. 04. 15. 21:44
Hello, Az igazi emberi lények azok, akik tudják, hogyan jön megkönnyebbülés, hogy a hasonló, amikor szenvednek. Tett ez az Ember nekem egy kész 70.000€ anélkül, hogy nehezíti a feladatot szinten szükséges dokumentumok a bankok a hitel alkalmazások. Ha a pénzügyi kell , át jai ma szuper piacon a sarkon, a megváltó, igazán nem tudom, mit kell tenned ezért ma úgy döntöttem, hogy tanúskodjon a mellett, hogy tudja venni vele a kapcsolatot e-mailben, majd kövesse a iránymutatások te elégedett lesz 48 óra maximum .Megerősíthetem, amint abban a pillanatban történt, hogy szüksége van egy kölcsön, kérlek, nos, hogy kapcsolatba lépni vele . Szóval te vagy az, aki kell mint én írhatsz neki elmagyarázni neki a helyzetet segíthet a e-mail : orianepotvin@gmail.com

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Péterfy Bori lemezbemutató koncert cikk képei
Péterfy Bori & Love Band - Péterfy Bori lemezbemutató koncert