Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Megállíthatatlan a Lord

Lord - Megállíthatatlan a Lord

Az idén negyvenéves magyar hard-rock és metál zenekar, a Lord tagjai úgy döntöttek, ezt a különleges évet az ország számos pontján elbúcsúztatják. Budapesten a Barba Negra fedélzetén játszották el legkedveltebb dalaikat.

 

Nem kell, nem kell, átverni másokat nem kell - így csapott a húrok közé a legendás Lord a szombati Mikulásváró estén. Lehetetlen volt eldöntetni, ki örül jobban: a zenekar a kellőképp hangos és lelkes rajongótábornak, vagy a közönség a legjobb magyar rock-daloknak. Pohl Mihály tiszta, egyedi énekét egy több száz fős kórus egészítette ki az elsőtől az utolsó percig tomboló közönség személyében.

Ők a kedves, mosolygós rockerek, akiknek őszinte, szívhez szóló szerzeményeiken és hangulatos színpadi előadásaikon három generáció nőtt fel. Az idő vasfoga azonban nem ette meg Gidófalvyék játékát, sőt! 2010-ben jelent meg legújabb, Örökké című lemezük, amelyről két nagyszerű dalt, a Képzeld el! és az Engem ne várjatok! című dalt is eljátszották. 

A Kifutok a világból és az Itthon vagy otthon és alatt a közönség szinte megőrült, de ez már teljesen megszokott és természetes egy Lord koncerten. Az együttes talán legszebb szerzeményét, a Vándort pedig ezúttal is a réges-régi különleges szokással, a térdreborulással köszöntötték a rajongók.  

Ráadásból sem volt hiány, a Lord és közönsége is kitett magáért az est során. A fanatikus lordosok a koncert után megrohamozták a Lord-butikot is, hogy egy újabb ereklyével toldják meg gyűjteményüket. Aki kihagyta volna ezt a fergeteges bulit, az a nagyobb városokban bepótolhatja a lemaradást, a fiúk ugyanis egy miskolci, egy  szombathelyi, egy békéscsabai, és egy soproni koncerttel zárják idei turnéjukat. 

Örökké Szóljon a Lord! 

Zsó

2012. 12. 09. 12:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megállíthatatlan a Lord cikk képei
Lord - Megállíthatatlan a Lord