Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Jövőre is lesz Rockmaraton

Evergrey - Jövőre is lesz Rockmaraton

Fellélegeztek a szervezők, örülnek a rockzene fanatikusai: mégsem húzta le végérvényesen a rolót a pécsi Rockmaraton. A helyi önkormányzat sietett a fesztivál segítségére, így támogatásukkal 2013-ban is megrendezik az ország egyetlen "tiszta" rockzenei fesztiválját.

A mintegy 30.000 főt befogadó esemény szervezői idén, közvetlenül az esemény előtt jelentették be, hogy nem tudják tovább üzemben tartani a gépezetet, így a 2012-es esemény lesz az utolsó. Akkor Varga Zoltán operatív szervező a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozott. Az elmúlt 12 évben a pécsi feszt volt az egyetlen olyan zenei esemény, ahol kizárólag a keményebb műfaj hazai és külföldi képviselői léptek fel. Úgy tűnt a szervezők ezen küldetése itt véget ért. A zenei parádé hiánypótló és egyedi voltát Pécs város vezetése is elismerte, így a település jövőre ötmillió forinttal segíti a szervezők munkáját. "A 30 ezres látogatottságú fesztivál már Pécshez tartozik, színesíti a kulturális palettát. Azt akartuk, hogy ez így is maradjon" – fogalmazott Csizi Péter, Pécs alpolgármestere.

Evergrey - Jövőre is lesz Rockmaraton

A Malomvölgyi Arborétumban 2013. június 25. és 30. között ismét felállítják azt a négy színpadot, amelyekre olyan sztárokat várnak, mint a New York-i hardcore legenda, a Sick of It All-t, és a progresszív metál svéd képviselőjét, az Evergrey-t.

2012. 12. 10. 13:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Mr. Ropu 2012. 12. 13. 12:55
Minden tehetséges rockzenekarnak ajánlom figyelmébe a Janis Pub tehetségkutatóját. Ősszel volt az első, januárban jön a második, érdemes figyelni a Facebook oldalukon a részleteket, híreket. Aki egy jó hangulatú, magas színvonalú versenyen szeretne részt venni, szerintem érdemes rápillantani. https://hu-hu.facebook.com/janis.pub.budapest
VENDÉG 2013. 01. 26. 16:15
NAGYON JÓ
VENDÉG 2013. 09. 11. 16:43
JÓ:)
VENDÉG 2013. 10. 21. 15:36
:)
VENDÉG 2014. 03. 11. 9:31
:):)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Jövőre is lesz Rockmaraton cikk képei
Evergrey - Jövőre is lesz Rockmaraton Evergrey - Jövőre is lesz Rockmaraton