Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Cserháti Zsuzsára emlékezve

Cserháti Zsuzsa -  Cserháti Zsuzsára emlékezve

Hihetetlen, de már kilenc éve nincs közöttünk a magyar könnyűzenei élet kiválósága, Cserháti Zsuzsa. Csodás hangját, egyedi és minőségi dalait azóta is nap mint nap hallhatjuk a rádióban, legsikeresebb számait zenészbarátok éneklik azóta is, hiszen a 2003-ban tragikusan elhunyt énekesnő dalai ma is aktuálisak, naprakészek és fülbemászóak. Pályatársai róla szeretnének megemlékezni a Papp László Sportarénában, 2012. december 27-én.

Cserháti sosem volt hajlandó beállni a sorba és megrendelésre "egyenzenét" csinálni. Mindvégig kitartott a minőségi, értékes zene mellett, még akkor is, amikor egyedi stílusára nem volt kereslet. Pályája nehézen indult, számtalan akadályt kellett legyőznie, sokszor maradt alul és egyedül e harcban. 1965-ben kezdett énekelni, de az igazi áttörést az 1972-es táncdalfesztivál hozta meg számára, amikor a Nem volt ő festő című dalt elénekelte. A fantasztikus énekesnőnek 12 lemeze jelent meg.
A december 27-i emlékkoncerten felcsendülnek legkedveltebb és legnépszerűbb slágerei, mint a Boldogság, gyere haza,  az Édes kisfiam, a Kicsi, gyere velem rózsát szedni, az Árva fiú, Száguldás Porsche szerelem vagy a Hamu és Gyémánt.
A csodás torkú előadó dalait Horváth Charlie, Balázs Fecó, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Kökény Attila és Radics Gigi tolmácsoláséban hallhatjuk. Az est háziasszonya Tóth Vera lesz, akinek eddigi pályafutása elválaszthatatlan Cserháti Zsuzsa dalaitól.

2012. 12. 24. 9:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cserháti Zsuzsára emlékezve cikk képei
Cserháti Zsuzsa -  Cserháti Zsuzsára emlékezve