Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Deep Forest koncert lesz a Syma csarnokban

Deep Forest - Deep Forest koncert lesz a Syma csarnokban

Deep Forest koncert lesz március 2-án a fővárosi Syma csarnokban. Az ethnic electronicának nevezett stílust képviselő, nyolcszoros Grammy-díj jelölést kapott duo Magyarországon leginkább az 1995-ben megjelent Marta’s Song című dal által ismert. A szám Az angol beteg című moziban is felcsendül, Sebestyén Márta közreműködésével. 

A francia duó legújabb nagylemeze a napokban debütált. Ezzel a zenei anyaggal oda térnek vissza, ahonnan indultak: az autentikus afrikai hangzásvilághoz. Első, 1992-es, Sweet Lullaby című kislemezük tradicionális afrikai és óceániai törzsi zenékre készített dance és elektro remix volt, mely azonnal egymillió példányban kelt el és világhírűvé tette Eric Mouquet és Michel Sanchez alkotta Deep Forestet.

Deep Forest - Deep Forest koncert lesz a Syma csarnokban

A visszatérő album a Dub Africa számait afrikai zenészekkel együttműködve készítették. Mindegyik dal a stúdióban született, az ottani örömzenélés eredménye.  A korongon elektro, world music, reggae és akusztikus balladák is helyet kaptak. A Deep Forest járt már hazánkban, 1996 augusztusában léptek fel a millenniumi ünnepségsorozat keretében, ahol vendégük Sebestyén Márta volt.

A francia duó március 2-i, budapesti fellépésén kamarazenekarral kiegészülve lép közönsége elé, ahol  legújabb nagylemezüket is népszerűsítik.

Foto: euroticketbudapest.eu

 

2013. 02. 18. 13:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Deep Forest koncert lesz a Syma csarnokban cikk képei
Deep Forest - Deep Forest koncert lesz a Syma csarnokbanDeep Forest - Deep Forest koncert lesz a Syma csarnokban