Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Két nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon

Volt fesztivál - Két nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon

Mintegy 3 hónap és kinyitja kapuit a Telekom VOLT Fesztivál. A Volt mindig is a nagypályás megoldásairól volt híres, idén sem aprózza el: 5 színpadra közel 140 zenekart állít fel. Azt már megszoktuk a soproni happeningtől, hogy elég eklektikus zenei programot kínál, hiszen arra a mutatványra is képes, hogy akár egy napon egy színpadon léptesse fel a Motörhead-et és David Guetta-át is. Most viszont a szervezők csavartak még egyet a dolgon, és egymással szemben két nagyszínpadot építtetnek fel a Lővérekben, így délután 3-tól reggel 6-ig szünet nélkül váltják egymást a fellépők.

A korábban bejelentett nagyágyúk mellé  – Slash, Motörhead, David Guetta, Fatboy Slim, Bastille, John Newman,  Rise Against és a Parov Stelar Band – már bizonyos, hogy  a belga Triggerfinger, az osztrák Klangkarussel és Tiga is érkezik a VOLT-ra.  Mellettük Richard Dorfmeister, a drum ‘n’ bass élvonalából Sigma, a huszonéves berlini DJ-producer Wankelmut és a párizsi drum'n'bass-és electro house alakulat, a Dirtyphonics is ad koncertet idén nyáron. A hazai headliner-sor élén Ákos, a Quimby, a Vad Fruttik, a Tankcsapda, a Punnany Massif és a Brains áll, de koncertezik még  az idén 70 éves Hobo és az Európa Kiadó is. VOLT-on évek óta nagy sikerrel működő borfesztivál színpadán elsősorban a jazz, a népzene és a cigányzene a főszereplő. Itt lesz Palya Bea, Sena és a Budapest Bar is. A programok mellett a fesztiválozók kényelmére is mindig nagy figyelmet fordító fesztivál egy éves megállapodást kötött a GySev-vel, melynek eredményeként áprilistól naponta közlekedik a főváros és Sopron között a VOLT Fesztivál IC.

2015. 04. 01. 15:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 04. 24. 8:16
Klassz)))
VENDÉG 2015. 04. 27. 8:24
Legjobb)))
VENDÉG 2015. 04. 29. 11:14
Szupiak!!!
Potvin 2016. 04. 15. 21:47
Hello, Az igazi emberi lények azok, akik tudják, hogyan jön megkönnyebbülés, hogy a hasonló, amikor szenvednek. Tett ez az Ember nekem egy kész 70.000€ anélkül, hogy nehezíti a feladatot szinten szükséges dokumentumok a bankok a hitel alkalmazások. Ha a pénzügyi kell , át jai ma szuper piacon a sarkon, a megváltó, igazán nem tudom, mit kell tenned ezért ma úgy döntöttem, hogy tanúskodjon a mellett, hogy tudja venni vele a kapcsolatot e-mailben, majd kövesse a iránymutatások te elégedett lesz 48 óra maximum .Megerősíthetem, amint abban a pillanatban történt, hogy szüksége van egy kölcsön, kérlek, nos, hogy kapcsolatba lépni vele . Szóval te vagy az, aki kell mint én írhatsz neki elmagyarázni neki a helyzetet segíthet a e-mail : orianepotvin@gmail.com

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Két nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon cikk képei
Volt fesztivál - Két nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon