Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Újabb gigaelőadókkal erősít a VOLT

A VOLT Fesztiválon 2014-ben fellép a Foals, az Icona Pop, Steve Aoki, a Woodkid, a Morcheeba, az I am Legion, a Sunrise Avenue és a Noisia is fellép, a korábban bejelentett MGMT, Bring Me The Horizon és Volbeat mellett. A tavalyi nagy sikerű koncert után visszatér Sopronba az amerikai Thirty Seconds to Mars.

A most bejelentett nevekkel együtt már húsznál is többre nőtt a nemzetközi sztárok száma a 22. VOLT Fesztiválon. Határozott közkívánatra tér vissza a soproni Lővérekbe a Hurts, a Nero és a Modestep is és érkezik a Karnivool, a jelenleg világszerte toplistás Milky Chance és az Arctic Monkeys előzenekaraként a The Strypes. A hazai nagyágyúk mellett aVOLTon ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda.

Július elején a VOLT-on is bemutatkozik a You Me at Six. A brit rockbanda saját dalai mellett előszeretettel formálja képére ismert előadók és együttesek számait.  A 18 éves Birdy július 4-én a lép VOLT közönsége elé. Egy nappal később, július 5-én egy világszerte népszerű belga drum'n'bass dj, Netsky zárja a VOLT nagyszínpadának programját. Szintén Sopronba jön Excision, a kanadai dj és producer, aki basszusközpontú, masszív dubstep anyagaival szerzett hírnevet. Ugyancsak a VOLT vendége lesz a Hatebreed: a connecticuti hardcore csapat már két évtizede a pályán van és két nappal ezelőtt az újbudai A38 hajón is fellépett.

Az idei VOLT a fesztiválozók örömére egy nappal hosszabb lesz. A hírek szerint az eddig nem tervezett plusz napra egy sokak által várt nagy nevet fognak bejelenteni.

Napijegy

Június 16. éjfélig: 10 990 Ft
Június 17-től és a helyszínen: 11 990 Ft

Bérlet
Június 16. éjfélig: 27 990 Ft
Június 17-től és a helyszínen: 30 900 Ft

VIP jegyek
Bérlet: 40 000 Ft
Napijegy 19 000 Ft

2014. 03. 15. 14:28

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »