Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Kilencedik Keep Wiseman Alive show a Barba Negrában!

WISDOM - Kilencedik Keep Wiseman Alive show a Barba Negrában!

A Keep Wiseman Alive a heavy/power metal-t játszó Wisdom zenekar évente megrendezésre kerülő, nagyszabású koncertje. Az eseményre rendszerint az év második felében kerül sor, idén 2015. november 14-én, a Barba Negra Music Clubban.

A díszletek és más látványelemek sokszor színházi jelleget adnak a koncertnek, és alkalmanként kabalafigurájuk, Wiseman is feltűnik a színpadon. A koncertsorozat 2005 novemberében indult, az idei lesz a kilencedik.

A zenekar elárulta, hogy néhány dalt el fognak játszani a hamarosan megjelenő új Wisdom lemezről is, valamint az Alestormba igazolt Bodor Máté gitárost helyettesítő Anton Kabanen tiszteletére, egy Battle Beast dalokból álló blokk is lesz. De természetesen Bodor Máté is - akit a szakma egyik legtehetségesebb gitárosaként tartanak számon -  fel fog lépni ezen az estén a Wisdommal.

Az idei Keep Wiseman Alive vendég zenekarai a Bloody Roots és a Demonlord!

WISDOM - Kilencedik Keep Wiseman Alive show a Barba Negrában!

A Bloody Roots-ot 5 éve alapította Schmiedl Tamás, a legendás Moby Dick zenekar énekese. Azóta megjelent 2 nagylemezük, melyekkel sikert sikerre halmoztak, és most ezen a koncerten fogják megünnepelni az 5 éves fennállásukat, úgyhogy egy teljes, jubileumi show várható majd tőlük.

A Demonlord megalakulása óta tagcserék nélkül működik, az ezredforduló környékén a hazai heavy metal új hullámának éllovasa volt. Négy nagylemezük jelent meg, ezekből fognak egy felejthetetlen show-t adni a nagyérdeműnek.

A szombat este programja:

19:00 Kapunyitás
20:00 Demonlord
21:00 Bloody Roots
22:30 WISDOM

Esemény oldal:
www.facebook.com/events/1581981918711682

Gab

2015. 11. 10. 21:28

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

YOGI 2015. 12. 09. 7:23
http://jualobatherbal.web.id/pengobatan-infeksi-saluran-pernafasan http://jualobatherbal.web.id/obat-penyakit-kulit-psoriasis-tradisional/ http://jualobatherbal.web.id/obat-herbal-kanker-kandung-kemih http://jualobatherbal.web.id/manfaat-jelly-gamat-gold-g http://jualobatherbal.web.id/obat-nyeri-sendi-yang-manjur/ http://jualobatherbal.web.id/cara-alami-menyembuhkan-radang-paru http://jualobatherbal.web.id/obat-alami-infeksi-paru http://jualobatherbal.web.id/cara-menyembuhkan-penyakit-rematik/
Potvin 2016. 04. 15. 21:40
Hello, Az igazi emberi lények azok, akik tudják, hogyan jön megkönnyebbülés, hogy a hasonló, amikor szenvednek. Tett ez az Ember nekem egy kész 70.000€ anélkül, hogy nehezíti a feladatot szinten szükséges dokumentumok a bankok a hitel alkalmazások. Ha a pénzügyi kell , át jai ma szuper piacon a sarkon, a megváltó, igazán nem tudom, mit kell tenned ezért ma úgy döntöttem, hogy tanúskodjon a mellett, hogy tudja venni vele a kapcsolatot e-mailben, majd kövesse a iránymutatások te elégedett lesz 48 óra maximum .Megerősíthetem, amint abban a pillanatban történt, hogy szüksége van egy kölcsön, kérlek, nos, hogy kapcsolatba lépni vele . Szóval te vagy az, aki kell mint én írhatsz neki elmagyarázni neki a helyzetet segíthet a e-mail : orianepotvin@gmail.com
Micheal Benson 2018. 07. 04. 7:09
Hello ajánlja, hogy az autók vásárlásakor felmerülő költségeit a gépjárművásárlás során az 5000 dollárról 500 000 euróra kért hitel vásárlásával, a banki banki tranzakciók szükséges eljárásával fizesse meg. vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM Hiteligénylési űrlapot és visszaadni. Teljes név ................. Privát telefonszám ................ Ország .................. A kölcsön összege ...............

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kilencedik Keep Wiseman Alive show a Barba Negrában! cikk képei
WISDOM - Kilencedik Keep Wiseman Alive show a Barba Negrában!WISDOM - Kilencedik Keep Wiseman Alive show a Barba Negrában!