Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Egy parádésnak ígérkező záróakkord a nyár végére

Budapest Parádé - Egy parádésnak ígérkező záróakkord a nyár végére

Immáron harmadjára kerül megrendezésre a német Love Parade mintájára hazánk egyik legnagyobb bulija az elektronikus zene jegyében. Nevezetesen a Budapest Parádé augusztus 24.-én délután 14 órakor elindul a maga 50 kamionjával. És akkor még az Afterparty-k egész soráról nem is beszéltem…

A Sziget Szervezőiroda újabb jelentős rendezvénnyel kedveskedik a bulizni vágyóknak. A Sportsziget, a VOLT Fesztivál és a Sziget után a Parádé szólít minket egy kis vigasságra, végig az Andrássy úton, majd végül a Hősök terén illetve a Városligetben.

A több ezres tömeg garantáltan uralma alá veszi a fentebb említett helyszíneket, de a rendezők felhívják a kedves felvonulókat, hogy próbálják meg nem a villanyoszlopokról elkészíteni életük legkiemelkedőbb fotóját. Erre a tevékenységre jóval alkalmasabbak a kamionok, mindössze annyit kell tenni, hogy az ember felhív egy járművet indító és szervező egyént és rákérdez. Lehet próbálkozni, igaz már nem sokáig, ugyanis a 8 kerekűek befogadó képessége igen korlátozott és az idő fogytán.

Budapest Parádé - Egy parádésnak ígérkező záróakkord a nyár végére

Afterparty-k sokasága várja a fiatalokat egész éjszaka a legkülönbözőbb helyszíneken. A hivatalos utó-buli, a ParádéBónusz a Népstadion kertjében kerül megrendezésre este 9 órától, 3 kisebb színpadon. A SAP Csarnokba (DJ Rush, Miss Shiva) főleg a techno muzsika szerelmeseit várják, a TranceAréna (Paul Rogers, Mark O’Brian) neve magáért beszél, a WAN2 Teraszon (DJ Die, MC Tali, Palotai, Cadik) pedig a törtütemek rajongói hódolhatnak a basszus oltára előtt. A jegyek elővételben 3000, a helyszínen 3500 forintba fognak kerülni. Egy jeggyel valamennyi helyszín látogatható lesz. Aki szórakozni vágyik, az ugorjon el a Nyugati térre, ahol non-stop hozzájuthat hőn áhított tikettjéhez.

További információért érdemes felhívni a 0620-321-2000–es telefonszámot.

Kellemes szórakozást mindenkinek!

Simon Péter

2002. 08. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2002. 08. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy parádésnak ígérkező záróakkord a nyár végére cikk képei
Budapest Parádé - Egy parádésnak ígérkező záróakkord a nyár végéreBudapest Parádé - Egy parádésnak ígérkező záróakkord a nyár végére