Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

„Pest, megér egy estet” – Bahnhof Music Club

Bahnhof Music Club - „Pest, megér egy estet” – Bahnhof Music Club

Új sorozatunkban a főváros legnevesebb és legizgalmasabb szórakozóhelyeit vesszük görcső alá. Célunk, hogy közelebb hozzuk a klubokat a kedves olvasókhoz. Megpróbálunk egy átlagos ismertetőtől személyes benyomásokkal és észrevételekkel elrugaszkodni. Elsőként a Bahnhof Music Club-bal ismerkedjünk meg közelebbről.

A Nyugati pályaudvar alagsorában található helység 10 éve létezik hazánkban (több vidéki városban is megtalálható), és számtalan feledhetetlen bulinak adott már otthont. Nagyjából fél évvel ezelőtt új tulajdonos és managment vette kezébe a klub irányítását, amely változás új terveket, színeket, zenét és hangulatot hozott a kissé már halványodó szórakozóhely életébe. Bátran kijelenthetem, a Bahnhof újra a régi fényében tündököl.

A Bahnhof-ban minden héten csütörtökön (február közepéig) a Blokk zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt, majd pénteken és szombaton a lemezlovasok 2 teremben szolgáltatják a talpalávalót. A főteremben az aktuális slágerekből szemezgethetünk a legkülönbözőbb stílusok köréből, kezdve a funky-tól a latinos ritmusokig, a hip-hop-tól az rb-ig. A másik teremben klasszikus rock-punk és egyéb, talán ma már kevesebbet hallgatott dallal találkozhatunk, kezdve a Blink-Green Day-Metallica vonaltól egészen a Trainspotting és a Ponyvaregény főcímdaláig.

A minden héten különleges ital-akciókkal kecsegtető bárpultoknál a gyors kiszolgálás mellett bőséges menüből választhatunk számunkra megfelelő nedűt. A közösség a honi felső és középosztály fiatalsága, kezdve a 18 éves korosztálytól egészen 30 éves korig. A klub hosszú távú célja az átlagéletkor növelése. Aki tavasszal már egy új robogóval szeretne legurulni kedvenc szórakozóhelyére, az az elkövetkezendő hetekben válassza a szóban forgó helyet, és a belépő mellé kapott kupont kitöltve, azt helyezze el a bejáratnál található urnában és reménykedjen, hogy a nyereménysorsolás boldog győztese lehessen.

Személy szerint én kifogástalanul éreztem magamat. A biztonságiak készségesen, de rendkívül diszkréten vigyáznak minden egyes bulizó biztonságára. A ruhatár forgalma sajnos a hely méreteihez mérten lassúvá válhat. A mellékhelységek kultúráltsága általánosnak nevezhető, és egyszer se kellett sorban állnom, ha szólított a természet. Az 500 Ft-os belépő honi viszonylatban olcsónak nevezhető, az italárak az akciókat leszámítva a közepesnél enyhén drágább kategóriába tartoznak.

Tetszett. Még biztosan visszamegyek.

Bahnhof Music Club
Cím: VI. ker. Nyugati pu., belépés a Teréz krt. felől
Tel: 302.4751
Pénteken és szombaton a lányoknak a belépő 23h-ig ingyenes.

Simon Péter

2003. 02. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 02. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 02. 15. 0:00
Én a barátnőmmel voltam még decemberben,és feledhetetlen volt!!!az ital 1általán nem drága és a wc több mint szuper!a zene döglesztő,nem szurkálnak,és ennivaloak a biztonságiak!irány a BaNhOf!!!
Vendég 2003. 02. 15. 0:00
K.... yo hely,és K.... jo csajok vannak.és mi ez a 18-30ig blabla?14-ameddig tud járni az ember!!!!!!!!"nem csak a 20 éveseké a világ!!!!!!!!!Zoli19
Vendég 2003. 02. 15. 0:00
Aki igazit akar bulizni az odamegy!föleg ha veszélytelenül/1%/mer fokozott a biztonság!igazad van zotya!!!szerintem mama-papa bátran elengedheti a kicsi lányát,erősek a kidobok,és a társaság se oan!!!!Mella+0
Vendég 2003. 02. 15. 0:00
Oan tequilát mint ott,rég ittam4...HOGY ENNÉM A PULTOSNÖ DRÁGA KEZÉT!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

„Pest, megér egy estet” – Bahnhof Music Club cikk képei
Bahnhof Music Club - „Pest, megér egy estet” – Bahnhof Music Club