Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

BUKTA Fesztivál - Millenáris, április 17.-19. - 3. rész

BUKTA - BUKTA Fesztivál - Millenáris, április 17.-19. - 3. rész

Végezetül a hangulatról és fesztivál atmoszférájáról szeretnék pár szót szólni. A szerevzésre csak ritkán és akkor is apró dolgokban lehetett panasz. nem érezte mmagamat elveszve a parkban, mivel midnehol potnosan és részeletsen ismertetve volt a program, a Szigetes "hol is vagyok, hova és mira is megyek most?" érzés még csak nem is kerülgetett.

Örvendetes volt, hogy az események általában pontosan kezdődtek és végződtek, így könynedén tervezhető volt az időbeosztás.

Este 11 után hirtelen mintha valaki megfelezte volna a közönséget a 18 év alatti korosztály egész egyszerűen eltűnt, igaz érthető okokból: az utolsó buszokat el kellett érni. 11 óra után inkább főiskolás és egyetemista bulivá avanzsálódott az esemény, de ez szerintem nem sok embert zavart. Könnyen észrevehető volt mindenki számára, hogy a BUKTA (budapesti középiskolák találkozója) célkitűzésével ellentétben, a résztvevő fiatalok "származását" tekintve, sokkal inkább a budai középsulik kerültek túlsúlyba, köszönhetően a helyszínnek és a közlekedésnek.

Szakmai ártalomnak is nevezhetnénk, de egy ilyen nagyszabású eseményen az ember jobban odafigyel az őt éritő kérdésekre, nevezetesen a sajtó és média kezelésére. Az akkreditációm a lehető legsimábban megtörént, nagyon szimaptikus volt, hogy 1 nappal a fesztivál kezdete előtt a helyszínra siettem, elmondtam ki vagyok és mit akarok, és előzetes egyeztetés nélkül, zökkenő mentesen jutottam a belépőmhöz. Az egész eseményt pedig az ehhez hasonló bizalmas környezet és scaládia hangulat jellemezte, talán csak pár rendezőt idgesített, hogy még nekik is állandóa mutagatniku kell a karszalagjukat az ellenőrző pontoknál. Sajnáltam, hogy a sajtóba kicsi az esemény visszhangja, talán jövőre érdemesebb lenne egy kcisit nagyobb figyelmet fordítani a médiában való szereplésre, hogy minél több emberhez eljuthassanak az infromációk.

A 800-, Ft-os napi belépő nevetségesen olcsó volt a szolgáltatások és megtekinthető események tekintetében. Szóval zárszóként még annyit, hogy aki kimaradt BUKTA-ból, az jövőre pótolja és harapjon le belőle akkora falatot, amekkorát csak tud. A több száz látogatóval együtt én is remekül éreztem magam, remélem a mindeki levonja a következtetéseket és jövőre egy még éretteb fesztivállal, a szervezők fölteszik a koronát a BUKTA Egyesület munkájának tetejére.

Simon Péter

2003. 05. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 05. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 05. 06. 0:00
sajnos a helyesírásoddal komoly gondok vannak. nem hiszem, hogy annyira sürgős volt feltenni ezt a cikket, hogy még legalább egyszer-kétszer ne lehetett volna átnézni. ejj.
Vendég 2003. 05. 07. 0:00
"az események általában pontosan kezdődtek és végződtek" Te tényleg nem voltál a diákzenekarok előadásain? Első meg második nap is volt egy icipici csúszás. (az imént túlzást alkalmaztam)
Vendég 2003. 05. 31. 0:00
én métg nem voltam .te bigusz
Vendég 2003. 06. 01. 0:00
Pontosan kezdődtek? Sok tízperces csúszások voltak... Az egész egy közpénzen szervezett buli volt SZDSZ-közeli arcokkal (Göncz Árpád, Geszti Péter, stb.)...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

BUKTA Fesztivál - Millenáris, április 17.-19. - 3. rész cikk képei
BUKTA - BUKTA Fesztivál - Millenáris, április 17.-19. - 3. rész