Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Egy délután kamionfedélzetről – Parádé 2003

Budapest Parádé - Egy délután kamionfedélzetről – Parádé 2003

Minden héten kellene egy ilyen csodálatos rendezvény, mint a Budapest Parádé. De csak egyszer van, pont azért, hogy értékeljük. Egy nap, amelyre szerintem érdemes elfelejteni a tömeggyűlöletet, a house zene esetleges útálatát, és érdemes magunkat átadni a fergeteges hangulatnak.

Aki kedveli az elektronikus zenét, annak természetesen kötelező volt a Parádén őrjöngeni, aki meg inkább otthon ült, azzal a kifogással, hogy neki erre nincs szüksége, az még nem vette észre, hogy hamarosan vége a nyárnak és be leszünk zárva a négy fal közé. Miután a műsorfüzetből kibogarásztam, hogy merre is érdemes felfedezőutamat elkezdeni, egy dolog azonnal világos volt: a meztelen nők száma exponenciálisan növekedik az évek haladtával, ez pedig sajnos lassan, de biztosan az igénytelenség felé vezet, persze ezt leginkább a zenekedvelők látják majd így.

Budapest Parádé - Egy délután kamionfedélzetről – Parádé 2003

Szóval az ingyen cirkusz jelleg tovább erősödött, ez vitathatalan. Színek kavalkádja, füstfelhő, vonagló táncoslányok özöne, 43 dübörgő kamion, hip hop-tól a house-ig, nu metal-tól a slágerzenéig. Ennyi csodálatosan szép lányt azt hiszem sehol máshol nem lát az ember: annyi féle, annyi különböző stílus, hogy a nyártól megfertőzött férfi azt se tudja merre kapja a fejét. Egyszerűen minden megtalálható volt, ami csak egy remek bulihoz kell. Ömlött a nyakunkba a hab, töménytelen mennyiségű reklámmal egybekötve. Ha valaki cégemblémákkal ellátott tárgyakra vágyott, az a Sziget után már amúgy is bimbodzó gyüjteményét megduplázhatta.

Remélhetőleg jövőre is eképpen zárjuk a nyarat, egy újabb Parádéval, és lehetőleg kevesebb reklámmal és szennyel. Ha valakinek nem volt elég ez a délután a bulizáshoz, az a város számos pontján találhatott ízlésének megfelelő afterparty-t.

Az E-Klub kamionjáról külön is meg kell emlékezni, mert a tavalyi évhez hasonlóan, újból a legfergetegesebb bulit találhattuk a népligeti szórakozóhely kihelyezett "képviseletén". A fellépő dj-k között találhattuk többek között Spigiboy-t, Oj Sámson-t és Dead Mike-ot. A délután igazi szenzációja Niki Belucci pornósztár volt, aki káprázatos testével, kisugárzásal és zenéjével egyaránt elvarázsolta a közönséget.

Simon Péter

2003. 08. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2003. 08. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2003. 08. 30. 0:00
Az a nem semmi, hogy idén 100 000 emberrel többen voltak BPP-n, mint a LoveParade-n... Totális őrület, én nem szeretem ezt a fajta elektronikus zenét, de végig élveztem a partyt! :) P.S: Simon Péter, lehet, hogy te rádióztál???
Vendég 2003. 09. 05. 0:00
Elég jó,de lehetne több kép!
Vendég 2003. 09. 11. 0:00
aswxsdwc
Vendég 2003. 09. 11. 0:00
Helló!Én ott voltam,és tényleg olyan iszonyatosan jó volt,mint azt már hallani lehetett.Az év legjobb bulija ez,és aki kihagyta,az csak sajnálhatja!Jövőre gyertek el!Üdv.:Börni

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Egy délután kamionfedélzetről – Parádé 2003 cikk képei
Budapest Parádé - Egy délután kamionfedélzetről – Parádé 2003Budapest Parádé - Egy délután kamionfedélzetről – Parádé 2003