Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Parádé Szilveszterkor

Budapest Parádé - Parádé Szilveszterkor

Az ország legnagyobb szilveszteri buliján - az AXEtázis Bónusz Fesztivál négy programcsarnokának - közel 15 ezres tömeg köszöntötte az újévet. A „Bónusz” party most az elektronikus zenei műfajok ismert hazai és külföldi előadóit sorakoztatta fel.

Az elsején reggel hétig tartó megaparty idei bónusza a közkedvelt hazai zenekarok legjobbjainak, így - mások mellett - a Tankcsapda, a Kispál és a Borz, valamint az Anima Sound System fellépése volt.

A hazai nagy nevek mellett az USA-ból valamint az öreg kontinens számos pontjáról érkező Dj-k pörgették át az AXEtázis Bónusz Szilveszteri Fesztivál látogatóit az újévbe a rendezvény négy helyszíne közül háromban, ahol az elektronikus zenei műfajoké volt a főszerep. A SYMA Csarnokban a techno, a Körcsarnokban a house és a progresszív trance, a Budapest Sportaréna egyik helyszínén pedig a drum and bass rajongói szilvesztereztek. A negyedik helyszínen – a Sportaréna nagytermében - idén Sziget Fesztivál Nagyszínpadán korábban fellépő legismertebb hazai előadók koncerteztek, sokak örömére.
A rendezvény több pontján felállított sms-üzenőfal tanúsága szerint a főváros legnagyobb óévbúcsúztatójára többen vidékről is érkeztek és láthatóan egyetértettek egyik társuk üzenetével, mely szerint: „Haza se megyek a Budapest Parádéig!”

Simon Péter

2004. 01. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 01. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 04. 0:00
B.U.É.K. MINDEN SEGGNEK AKI ROCKKER!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Parádé Szilveszterkor cikk képei
Budapest Parádé - Parádé SzilveszterkorBudapest Parádé - Parádé Szilveszterkor