Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

A38-as hajó - januári programok

A38 hajó - A38-as hajó - januári programok

A Petőfi híd budai oldalánál álló A38-as hajó programjai ebben a hónapban is bővelkednek a hazai alternatív zenei világ kiemelkedő zenekaraiban és Dj-iben. Mint már megszokhattuk, melletük számos külföldi csapat is tiszteletét teszi a hajón.

Programajánló:

Bell X 1 (IRE), Turn (IRE), Supersonic - Január 12. Hétfő 21.00h
A Bell X 1 és a Turn az ír újhullám két legütősebb zenekara. Hogy milyen a mostani ír újhullám? Elmélyülő, a hagyományos ír dallamok és az energikus brit-rock-os indulatok ötvözeteiből építkező rendkívül érzékeny, megindító zene, melegséggel és humorral. Téma lehet az első csóktól a halott költőmúzsákkal történt találkozásukig.


Heaven Street Seven, Garbo - Január 15. Csütörtök 21.00h
A HS7 koncertzenekarként évről-évre egyre nagyobb közönséget vonz a hazai klubokba. Legutolsó 2002 tavaszán megjelent nagylemezük, a Kisfilmek a nagyvilágból a zenekar eddigi legjobban sikerült nagylemeze. Az A38-on ezt a kiforrott "heveny"-es hangzást hallhatjátok majd, egy igen figyelemre méltó hangtechnikán megszólalva. A Garbo mai zenei áramlatok - britpop, indie, triphop - ötvözete.

A38 hajó - A38-as hajó - januári programok

Rainer Trüby (Compost Records - D) - Január 17. Szombat 22.00h Keyser + Shuriken + Erik Sumo (Crate Soul Brothers), visuals: Lee Unflyable, Iris Lemonade + Kiégő Izzók - Sound On Ultra Loud sorozat
Rainer Trüby a világ valamennyi fontos underground klubjában fellépett már. Emellett minden hónapban megtartja a legendás "Root Down" klubestet szülővárosában, Freiburgban, ahol gyakori vendég Gilles Peterson, Kruder & Dorfmeister vagy a 4 Hero.


Amorf Ördögök, DJ Bekő - Január 22. Csütörtök 21.00h
Az Amorf Ördögök budapesti formáció magához vett tucatnyi hangmintát, XX. század eleji és végi hangulatot, egy pár jó zenészt (magukat) és beültek az űrhajóba, Irány a Hold! felkiáltással, ahol aztán a földitől eltérő nyomás mellett mindezt zenévé rázták. Ez a sok ördögség élőben, személyes varázzsal a hajó falára festve tarol a legsikeresebben!


Emil.RuleZ!, DJ Infra Gandhi - Január 24. Szombat 22.00h
"Emil.RuleZ! nem egy ember, hanem legalább három. Rendszerint három. Ez ugyanis a zenekar neve. Eleinte Beatlesnek akarták hívni, de valaki mondta, hogy valami hasonló nevű már volt.." (Copyright by Emil.Rulez). Ezúttal a szívtipró metaközvetlen sikercsapat közelről. Utánuk rongyrázás Infrával.



Lucas Niggli (CH) - Január 31. Szombat 22.00h Lucas Niggli a dob költője, gyilkosa és megújítója. A nemzetközi tekintélynek örvendő dobos nyolc különböző párhuzamos projektet jegyez, s mindezeknek aktív és meghatározó szellemi atyja. Budapestre Big Zoom nevű 5 tagú formációjával érkezik. Utánuk 2 svájci DJ gondoskodik a hangulatról www.lucasniggli.ch

fkriszta

2004. 01. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A38-as hajó - januári programok cikk képei
A38 hajó - A38-as hajó - januári programokA38 hajó - A38-as hajó - januári programok