Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Először látható Magyarországon a Brit Awards!

Brit Awards - Először látható Magyarországon a Brit Awards!

A rendezvény nem kevésbé jelentős mint a Grammy átadás, impozáns mint az Oscar és legalább olyan reprezentatív mint bármely művészeti díjkiosztó. A koncertekre ma kerül sor, a felvételeket február 21-22-én nézhetik meg a zeneőrültek a VIVA csatornán (akik egyébként először jogosultak hazánkban a gála utólagos közvetítésére..)

A Brit Awards egy olyan alapítványt jelöl, amelynek legfőbb célkitűzése annak az iskolának a támogatása, ahol a jövő előadóművészeit képzik és a tehetségeket gondozzák. A londoni Earls Court-ben megrendezésre kerülő gála névsora önmagáért beszél. Olyan nevek szerepelnek a listán mint Alicia Keys, Missy Eliott, 50 cent, Gwen, Stefani, Duran Duran, a Sugarbabes, Annie Lennox, Sophie-Ellis Bextor, Coral, Radiohead, David Bowie, vagy a Muse. A díjakat 16 kategóriában fogják kiosztani, várjuk hát lázasan az eredményt!

Brit Awards - Először látható Magyarországon a Brit Awards!

A gála különlegessége, hogy egy szerencsés magyar - aki a VIVA tévében nyert jeggyel utazott ki Londonba- részt vett a teljes díjkiosztón az első perctől az utolsóig, részese volt egy ilyen óriási rendezvények, majd együtt afterpartyzott a sztárokkal, testközelből élvezve pletykáktól átitatott életük önfeledt perceit. A kivételezett úr, vagy hölgy ma 13 órakor érkezik vissza Magyarországra, hogy 14 és 16 óra között minden tapasztalatát és benyomását megossza a VIVA nézőivel, mindezt természetesen egy élő műsor keretében. Írány az irányító, nasit, üdítőt bekészíteni, és tapadjunk a képernyőre.

Akik bátrak és úgy érzik, hogy a cikk huszadik átolvasása után tudásszomjuk még mindig csillapíthatatlanul kaparja torkukat azok látogassanak el a brits.co.uk címre őket egy interaktív és teljeskörű oldal félmeztelen szőrösmellű garde dame-ja fogadja majd (aki nem érti járjon utána :)

(A műsor ideje még egyszer: VIVA tévé, 14 és 16 óra között, a felvételek pedig 21-22-én láthatók a Brit hétvége jegyében)

Ferenczi Attila

2004. 02. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 02. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 22. 0:00
Nem említik a BUSTED-ot!!! Csumpi!!
Barbie 2005. 02. 12. 18:54
SZUPI VOLT A ROBBIE JOSS PÁROS!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Először látható Magyarországon a Brit Awards! cikk képei
Brit Awards - Először látható Magyarországon a Brit Awards!Brit Awards - Először látható Magyarországon a Brit Awards!